Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę macochy. Jak się jej pozbyć?

Polecane posty

Gość gość

Dziffka jest 6 lat starsza odemnie!! Mój ojciec ja poznał jak miałam 17 lat i dziffka na początku udawała milutka, ale teraz nawet nie udaje. Jak siedzę z nią w salonie to tylko patrzy na mnie krzywo. Prowokuje kłótnie. Jak jej powiedziałam co o niej myśle to ona rzuciła sie na mnie z łapami. Ciagle gada mojemu ojcu o dziecku. Ten nie chce. Podlozylam jej tabletki antykoncepcyjne w sypialni, zeby ojciec to znalazł i stracił do niej zaufanie. Trochę sie gryzie, zauważyłam. Dziffka doi kasę od ojca i spędza całe dnie poza domem, na spa lub siłowni, wiec c***j wie co tam robi. Macie jakies pomysły? Jak ja wykurzyć z domu?

Gość gość
a może ty się wyprowadź i znajdź sobie faceta ;-)

Gość gość
Możesz ją śledzić i sprawdzić, czy kogoś nie ma. Jak zrobisz jej zdjęcia z kochankiem, udowodnisz zdradę , to ojciec wywali ją z domu w skarpetach. Możesz ją sprawdzić, namówić jakiegoś kolegę, żeby ją podrywał, jak ona ulegnie, to ją demaskujesz przed ojcem. Możesz nastawiać ojca przeciwko niej, przedstawiać ją w jego oczach jako nieroba, pazernego na kasę, skarżyć, że cię źle traktuje. A ty musisz być idealną córką, dobrą studentką, dobrze wychowaną z dobrego domu, musisz być kimś z kogo ojciec jest dumny, budować więź z ojcem, musisz zręcznie doprowadzać do konfrontacji z nią tak żeby ona wypadała w złym świetle a ty w dobrym. Nie zalecam na razie bezpośredniej konfrontacji, żebyś nie wyszła na tą złą. Powodzenia

Gość gość
w*******l z domu

Gość gość
Nagraj ją z ukrycia, jak się do ciebie odnosi, jak ojciec nie widzi. Zbieraj dowody przeciwko niej.

Gość gość
A tak serio to skoro twój tata jest szczęśliwy to czemu chcesz mu to zniszczyć,?

Gość gość
ja nie lubie wrednych macoch i nie lubie wrednych dzieci,ogolni zadnych bab,biedny ten facet

Gość gość
Macocha wredniejsza

Gość gość
a Twoja mama jest z kimś a Twój Tata rozmawia z Tobą o tej sytuacji a czy Ty okazujesz minimum zrozumienia twojemu Tacie skończysz 19 lat tzn zdasz maturę pewnie pójdziesz na studia a On zostanie sam daj mu szanse na nowy związek a może przeprowadz się do mamy dlaczego nie mieszkasz z mamą

Gość gość
dlaczego nie mieszkasz z mamą córka zawsze do mamy lgnie czemu z nią nie mieszkasz ojca bys wtedy tylko odwiedzała

Gość gość
Moja mama mieszka w Norwegii.

Gość gość
21:35 Super jej doradzasz. Uciekać i pozwalać sie traktować jak śmiecia. Sfochowanej dziffki trzeba sie pozbyć a nie uciekać z własnego domu.

Gość nie moge
Dnia 19.12.2016 o 19:03, Gość gość napisał:

Nagraj ją z ukrycia, jak się do ciebie odnosi, jak ojciec nie widzi. Zbieraj dowody przeciwko niej.

muj tel sie zepsuł a macoha kłuci się ze mną o 8 jabłek.