Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmama

dyżur w przedszkolu między świętami a sylwestrem

Polecane posty

Gość gość
"Czy mogę się na to nie zgodzić?" X Oczywiscie, idz do dyrekcji i powiedz ze sie nie zgadzasz. Cofna urlop przedszkolance i podzwonia po rodzicach z grupy twojego dziecka zeby poslali w przerwie swiatecznej swoje dzieci do przedszkola co by twoj synek mogl sie "uspoleczniac". Kuzwa rece opadaja...

Gość gość
Ten topic to dowod jak ludzie sa pier...Autorka przeszla sama siebie.Jeb n i e t a zdrowo psychiczna mamusia wychowujaca kolejnego zacytuje to Manuele Gretkowska "p**dziusia synusia". Niepokoj to czuje jak czytam wpisy takich jak ty autorko...

Gość gość
Buahaha napisz do prezydenta. Co za baba

Gość gość
Potem się dziwić ze dzieciaki pyskate i rozwydrzone. Głupi rodzice to i dzieci głupie...

Gość gość
Zamiast sie cieszyc ze czlowiek ma gdzie dziecko zostawic na dodatek pod dobra opieka. Brak slow.

Gość gość
U nas tez grupy łączone.normalka. Syna mam w 2 gimnazjum jak on chodził bylo wtedy wolne nie bylo w ogóle dyżurów z tego co pamiętam. Z grupy córki z tego co wiem idzie tylko 4 dzieci wiec dołącza do innych.moja zostaje w domu tatuś ma wolne aż do nowego roku pobawi sie z dzieckiem i przypilnuje

Gość gość
U nas tak jest i musze cie zmartwic, ale nauczycielki modla sie zeby przyszlo jak najmniej dzieci, wtedy beda mialy wiecej wolnego. Praca jak kazda, chocbys nie wiem jak lubiła dzieci cieszysz sie z kazdego urlopu. Takie zycie. Najbardziej denerwujace sa matki, które same maja wolne, ale wypychaja dziecko do przedszkola, zeby miec spokój w domu. Dlaczego nauczycielki w szkole maja wtedy wolne, a w przedszkolu nie? Przypuscmy ze masz dziecko w 1 klasie, takiego 6 czy 7 latka zostawisz samego w domu? Chyba nie, a mimo to do szkoły go juz nie wypchniesz bo jest zamknieta. A przedszkole na dyzurze jest jak przechowalnia. Nie masz mozliwosci wyslac dziecka do babci? cioci itp.? Ciesz sie ze w ogole jest otwarte.