Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak naprawić moje małżeństwo?? POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

Mąż dowiedział się o moim romansie. Wszystkie nasze wspólne pamiątki, zdjęcia, prezenty ode mnie spalił, albo wyrzucił. Nawet drogi zegarek. Ja chciałam go przeprosić, naprawić wszystko. On nie przyjmuje przeprosin. Jeszcze mieszkamy razem, ale powiedział, że albo ja się wyniosę, albo on sam się wyprowadzi. Nie wiem co robić. Jak to wszystko naprawić. Jestem straszną idiotką, że wdałam się w romans. Strasznie tego żałuję. Czy da się to wszystko jeszcze naprawić? Jak to naprawić? Wiem, że jestem głupia. Radzę wam nie zróbcie takiego błędu jak ja. Nawet najlepszy romans nie jest wart straty udanego małżeństwa. Proszę o rady, jak to naprawić?

Gość gość
Nie da się naprawić. Twoja strata przez glupote. Co za świat, ze wszyscy się zdradzają, nikt nie szanuje się wzajemnie, a przysięga małżeńska wycieracie sobie tyłki...

Gość gość
Wątpie, że to naprawisz. Mąż byłby głupi, gdyby ci to darował. Wg mnie postąpił słusznie. Jedyne co możesz zrobić, to go przeprosić i prosić o wybaczenie, o szansę, ale czy ci wybaczy? Ja bym na jego miejscu nie chciała mieć z tobą nic wspólnego.

Gość gość
Są jakieś osoby, które uważają, że da się to naprawić? Bardzo mi na tym zależy.

Gość gość
A macie dzieci? Co z kochankiem?

Gość gość
Nie mamy dzieci. Z kochankiem natychmiast skończyłam.

Gość gość
to dobrze, ze nie macie dzieci, nie bedzie problemu i placzu Krotko mowiac jestes w ciemnej doopie. NA WLASNE ZYCZENIE, zeby nie bylo. Podczas swiat przemysl swoje zachowanie. A meza masz fajnego,inna skorzysta, takie zycie. Pozdrawiam

Gość gość
Mężczyzna nigdy nie wybacza , już nigdy nie będzie tak jak było.

Gość gość
zalujesz bo zostalas przylapana jak bys nie zostala to romansik by dalej kwitnal z motylkami w brzuchu a wol by robil na twoje kosmetyki ,ale nie ma tego zlego wkrotce bedziesz wolna to mozesz zamieszkac u kochanka......zobaczymy jak dlugo kochanek bedzie cie utrzymywal IDIOTKO

Gość gość
Ale emocje z kochaneczkiem to były? Zapamiętaj je tylko tyle ci pozostało. He, he,he!

Gość gość
i co?kochanek za bardzo cie nie zatrzymywal ,co?

Gość gość
dokladnie, zalujesz bo zostalas przylapana. wroc do k ochanka, jezeli jest wolny. nie zaszdroszcze ci swiat. eh baby!

Gość gość
Trudno powiedzieć, na pewno zależy od faceta, ale skoro powiedział, że to koniec to chyba małe masz szanse. No i romans w udanym małżeństwie to trochę ściema... w udanych związkach i tam, gdzie jest uczucie, nie ma zdrady.

Gość gość
jej to kit w srake,,,,,mezowi ladne swieta zgotowala