Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zabawiacie się w doktora używając wziernika?

Polecane posty

Gość gość

Ja się przymierzam (a raczej my się przymierzamy) do tego.

Gość Ginekolog amator 1
Też bym miał ochotę

Gość gość
Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek.Ona z rozchylonymi nogami leżała na fotelu ginekologicznym. Wtedy on, lekarz, którego znała od 10 lat, nagle miał rozpiąć rozporek. - Daj się chociaż skosztować - wspomina jego słowa kobieta, która uciekła w popłochu z gabinetu. Lekarz teraz wszystkiego się wypiera. Udowodnić mu winę będzie bardzo ciężko.Pani Agnieszka przez 10 lat korzystała z pomocy tego samego lekarza ginekologa. To też miało być rutynowe badanie. Kobieta usiadła na foteluginekologicznym. - Podszedł, zapytał, czy wszystko w porządku, jak nerki, czy nie ma problemów. W pewnym momencie swoją rękę położył mi na udzie. Poprosiłam o pośpiech, tłumaczyłam, że muszę zdążyć do dziecka... Powiedział: "Mnie to tak szybko nie pójdzie” - mówi pani Agnieszka w rozmowie z dziennikarzami portalu nowiny24.pl. - Poprosiłam go, żeby nie żartował, naprawdę mi się spieszy i wtedy usłyszałam: to daj się chociaż skosztować!To co nastąpiło potem przypominał sceny z taniego filmu pormnograficznego. Kobieta usłyszała dźwięk odpinanej klamry od paska i rozpinania rozporka.- Już teraz nie mam pewności, czy miał spodnie spuszczone do połowy, czy tylko "instrument” wyrzucony na zewnątrz przez otwarty rozporek i poły fartucha - opowiada kobieta, która w pospiechu uciekła z gabinetu.Najpierw pojechała do domu i o wszystkim opowiedziała mężowi, Ten chciał załatwić sprawę po męsku. Ale żona go przekonała, że trzeba to zrobić inaczej. Poszła na policję w Rzeszowie. Ale lekarz wszystkiego się wypiera. - Trudno mi powiedzieć, jakoś nie mogę sobie skojarzyć takiej sytuacji - zapewnia w rozmowie z dziennikarzami.Udowodnić mu winę będzie ciężko. Jest słowo przeciwko słowu i... jeszcze coś. Zeznania koleżanki pani Agnieszki, która weszła do gabinetu zaraz po niej. Widziała znajomą wybiegającą od lekarza. Jej roztrzęsienie i dziwne zachowanie doktora, który nawet nie zbadał następnej pacjentki. Policja w Rzeszowie i dziennikarze portalu nowiny24.pl liczą też na to, że znajdzie się jeszcze jeden element te układanki -być może zgłoszą się do nich inne kobiety zaatakowane przez tego samego lekarza.>>badanie kobieta lekarz ginekolog Nawet 14-latki usuwają u mnie ciąże #ABORCJA "A po co pani się goli?" Najgorsze teksty ginekologów wariatów #NAJGORSZE TEKSTY GINEKOLOGÓW Zboczony ginekolog #GINEKOLOG Przebrał się za ginekologa i obmacywał pacjentki.