Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy :(

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Wraz z narzeczonym uprawiamy seks bez zabezpieczenia od 5 lat, natomiast od roku intensywnie staramy się o potomka kontrolując dni płodne itp. Niestety póki co bezskutecznie :( . Podczas wizyty u ginekologa stwierdził on, że pęcherzyk jest juz duzy i niebawem pęknie, owulacja wystepuje, nadal mamy się starać. I z takim kwitkiem mnie odprawił. :( Prosze doradzcie co robić dalej, jakie badania najpierw ? tarczyca w normie. Bardzo mnie ta sytuacja juz martwi, ciągle tyje... Nie wiem co się dzieje :( :( :( :( Zaznaczam, iż nie wiem jak namówić partnera na badanie nasienia... próbuje zrzucić wine na moją strone. Bardzo się boje. ... ;/

Gość gość
Powiedz mu konkretnie, żeby badanie zrobił bo się staracie a u Ciebie badania pokazują, że jesteś płodna i kolej na niego. Niech pokaże, że jest facetem z krwi i kości.

Gość gość
Może wypróbujcie gotowe zestawy dla par starających się o dziecko. Możecie je znaleźć na naturalna plodnosc pl

Gość gość
Sporo jest par, gdzie mężczyzna jest bezpłodny, wyjściem jest skorzystanie z dawcy nasienia