Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem jak można nie mieć erekcji w wieku 30 lat

Polecane posty

Gość gość

Chyba bym się powiesił.

Gość gość
więc co tu jeszcze robisz?

Gość gość
Właśnie ja nie mam problemów z erekcją :)

Gość gość
Moim zdaniem nie ma lepszego środka wspomagającego potencję, jak iqman. W moim przypadku zadziałał rewelacyjnie

Gość gość
Jak dla mnie iqman to jeden z najlepszych środków jakie można obecnie kupić w celu poprawy potencji i w sumie to wszystko. Sam stosowałem, wiec wiem jak dobre są efekty

Gość aleks41
Niestety problemy z osiągnięciem erekcji mogą pojawić się w każdym wieku. Wpływa na to wiele czynników. Jeśli chodzi o suplementy, to mi bardzo pomógł Permen King. Zawiera między innymi wyciągi z buzdyganku naziemnego i żeń szenia, a te dwie rośliny od zawsze są znane z właściwości pomagających osiągnąć erekcję

Gość uleczka131a
Problemy z erekcją ma coraz więcej mężczyzn i to coraz młodszych. Warto spróbować sobie pomóc suplementem http://wzaufaniu.pl/pl/p/HUNTER-Na-silna-potencje-ORYGINAL/9442 Składa się on z naturalnych składników i jest bezpieczny dla zdrowia. Poprawi jakość stosunku, wydłuża jego czas, a erekcja jest silniejsza, wytrysk obfitszy.

Gość gość
Największe pieniądze zarabia się na GŁUPOCIE mężczyzn, którym nie staje i kobiet, które chcą schudnąć :P.

Gość gość
Mój mąż stosował Iqman, faktycznie patrząc na to co się działo jeszcze 4 miesiące temu, a to jakimi możliwościami dysponuje dzisiaj, to nie ma co porównywać... Dzisiaj to sama przyjemność...

Gość gość
Masz całkowitą rację, sam też stosowałem IQman i jestem bardzo zadowolony... Seks znów sprawia mi przyjemnośc

Gość gość
Oczywiście, że w tym wieku można mieć problemy. Wszystko zależy od tego jak żyjesz, w jakiej kondycji jest organizm - stres, kiepskie odżywianie, alkohol, papierosy itp. mają mega wielki wpływ na organizm ale ludzie zamiast rozwiązywać problem wolą faszerować się jakimiś "cudownymi" tabletkami zaleczając skutek a nie rozwiązać przyczynę problemu.

Gość gość
a najbardziej żenujący jest ten spam ajsrumanem. Jakie goovno musicie sprzedawać, żeby stosować tak żenującą reklamę :o

Gość gość
Wiele środków działa jak placebo natomiast jako jeden z nielicznych naprawde pomagający ale nie obciążając za bardzo wątroby i innych narządów to tabletki IQMAN, poszukajcie na Allegro lub na stronie producenta

Gość gość
Jak najbardziej polecam Iqman, środek idealny jeżeli chodzi o poprawienie erekcji. Stosowałem go trzy miesiące i ejstem bardzo z tego zadowlony, żona zresztą też, bo takich orgazmów jak teraz to już dawno nie miała

Gość gość
Spróbuj IQman, sam stosowałem ten środek i jestem bardzo zadowolony, w końcu sprawu się mają tak jak powinny i nie ma najmniejszych problemów z erekcją

Gość gość
Moim zdaniem zastosowanie IQman w przypadku problemów z erekcją, to jak najbardziej odpowiednie rozwiązanie problemu, u mnie w każdym razie tak dobrze jak teraz to nie było od lat

Gość gość
W tym wieku to już menopauza fiuta!

Gość gość
Ja długo się nie zastanawiałem nad wyborem środka i wcale nie żąłuję. ze wybrałem iqman, okazał się rewelacyjny

Gość gość
Jeżeli zawiodłeś się na tego typu środkach to polecam ci zastosowanie tabletek IQMAN.Działają świetnie i na efekty nie długo trzeba czekać.Po paru tygodniach twoja kobieta będzie bardzo zadowolona.

Gość Tommm
To ostatnio dość częste, nawet u młodych facetów. Wiele zależy od trybu życia, odpowiedniej ilości odpoczynku, stresu, odżywiania, aktywności fizycznej. Warto o to zacząć dbać i dodatkowo zaopatrzyć się w dobry suplement. Ja do swojej diety dorzuciłem Permen King i sytuacja znacznie się poprawiła.