Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertykalna

iphone do naprawy

Polecane posty

Gość wertykalna

Dziewczyny, pomóżcie. Rozbiłam wczoraj swój telefon, a sporo za niego zapłaciłam więc nie wchodzi w grę nowy tylko naprawa tego, o ile nie umrę na zawał przez rachunek xd obłaziłam dzisiaj wszystkie pięć punktów napraw u siebie w mieście i słuchajcie, odsyłają mnie na po nowym roku, czyli co najmniej dwa tygodnie. Jeszcze za jakieś super usługi bym mogła zapłacić, ale to są okropne miejsca. WIem, że tam nie musi być na błysk ale kurcze, bez przesady. Chyba wolę już gdzies to wysłac i też czekać ale w jakimś profesjonalnym miejscu ;< dajcie znać jeśli takie znacie

Gość mruczando
Tylko i wyłącznie idź bądź wyślij do autoryzowanego serwisu, dzięki temu będziesz miała pewność oryginalnych części i czy coś zostało naprawdę profesjonalnie zrobione, czy taśmowo żeby najszybciej to wypchnąć. IPhone ma dość ograniczone pole do wyboru ale na pewno jest kilka ich serwisów po Polsce.

Gość gość
a nie podlega to serwisowi w ramach gwarancji? ewentaulnie nie masz dodatkowego ubezpieczenia sprzetu?

Gość wertykalna
nie mam dodatkowego ubezpieczenia, za to jestem pewna że stawanie na telefonie nie jest objęte naprawą gwarancyjną x( Już sama nie wiem co i jak, niby na pewno wybiorę ten autoryzowany ale czy nie zapłacę za to za dużo? Może warto jednak wybrać zwykłego, przecież naprawi tak samo...

Gość gość
Skontaktuj się z cortland.pl

Gość mironek
bierz się za autoryzowany serwis, bedziesz pewna ze to co ci tam nakręcą będzie zgodne z wlasciwosciami twojego telefonu

Gość cioteczkatel
Autoryzowanego naprawiacza wbrew pozorom wcale nie tak łatwo znaleźć bo wielu się podszywa wstawiając logo ale nie pisząc że tylko dlatego, że po prstu jest tam ktoś, kto usiłuje dobrze naprawić ;) ja ostatnio wysyłałam ciotki telefon do Warszawy, mogę podać namiar na sprawdzone miejsce.

Gość gość
Bieda w lodowce, ale iphone jest... uwielbiam takich pozerow...

Gość maticzka
Skoro zarabiam to nie rozumiem dlaczego miałabym nie wydawać swoich pieniędzy na to co zechcę. A jak ktoś raz w roku dostanie premie i też ją tak wyda na gadżet to też nie widzę w tym nic złego, że sprawi sobie przyjemność. Wracając do tematu: ja poproszę.

Gość cioteczkatel
A to proszę uprzejmie - do espo (Warszawa, ul. Maciejki) wysyłałam i iphone przyszedł w nienaruszonym stanie wizualnym co nie wiedziałam ale podobno często w serwisach bywa to problemem, a do tego oczywiście naprawiony i wszystko w najlepszym porządku :)

Gość akashia
O widzisz :) ja mieszkam niedaleko i przechodząc nie raz się zastanawiałam czy by nie zajść. Teraz jak zimno to tym bardziej bo mi się tel wyłącza a 20% jeszcze zazwyczaj jest na baterii.. Więc czas najwyższy :P

Gość gość
Jeżeli chodzi o dobry serwis apple, to polecam machelp z Katowic. Naprawiałam u nich raz iphona, raz maca - zawsze mega szybko i sprawie, do tego ceny naprawdę ok. I jeżeli ktoś ma daleko, to naprawiają wysyłkowo, spory plus ;)

Gość gość
Jeżeli chodzi o Warszawę to bardzo dobry serwis znajduję się tu http://www.imaster.com.pl/. Ja juz dwa razy korzystałam z ich usług i szybko uporali się z usterką.

Gość newokii
Polecam Apple Mobile (mają swoją stronę na http://applemobile.pl). Można im podesłać kurierem sprzęt – tam na stronie jest formularz który krok po kroku tłumaczy jak to wygląda. Albo jak ktoś mieszka w Szczecinie, albo może dojechać to jest ich serwis na Wojska Polskiego. Wymieniałem u nich rozbitą szybkę iPhone 6 i hula jak nówka sztuka. Akurat taka wymiana to dość prosta sprawa i są w stanie to zrobić dość szybko, w ciągu tego samego dnia.

Gość gość
nie warto naprawiac iphonów sa tak drogie ze mozna za to auto kupic :D

Gość gość
no niestety wszystko kosztuje, ale to apple narzucil serwisow ceny wyswietlaczy wysokie i dlatego pozniej naprawa tez jest droga. tak samo jak sa narzucone ceny baterii jak musisz wymienic to i tak kazdy musi duzo za to zaplacic a i tak wszystko jestchinskie