Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony nie ma kogo wziąć na świadka do ślubu!!!

Polecane posty

Gość gość

On po prostu nie ma ani jednego kumpla :( Troche nietypowa sytuacja :(

Gość gość
niech wezmie kolezanke

Gość gość
Tego też nie ma.... Zawsze był sam dzikus jeden.... ma 29 lat i nawet bliskiego kolegi :( On myśli aby komuś zapłacić.

Gość gość
to ty wez kolege

Gość gość
dokładnie, ty kogos zaproś albo niech poprosi kogoś z rodziny

Gość gość
Zostań moją żoną

Gość gość
Trochę kiepsko. Możliwe że : Ma autyzm, Jest psychicznie chory, Konfident - może posprzedawał kiedyś kumpli i wszyscy go olali, Może żadne z powyższych ale i tak jest coś nie tak.... Nawet najbardziej zamknięty w sobie introwertyk posiada podobnego sobie kumpla.

Gość gość
A żadnych braci ciotrcznych tez nie ma? Rodzina to jednak rodzina nawet jak nie ma większego kontaktu a prosić na ślub to na pewno jest ktoś kogo mógłby poprosić o bycie jego świadkiem

Gość gość
moze wg prawa byc ktokolwiek, chyba jakis wujek czy kolega sie znajdzie, z braku laku chyba moze byc i wlasny ojciec/dziadek.ze swiadkiem sie slubu nie bierze ani nie musi byc w bliskim kontakcie i wielkiej przyjazni

Gość elwiraaaxxx
Przemyśl ten ślub. Facet bez kumpli, chociaż jednego to kosmita i czub. W życiu działa się zespołowo, outsiderem można być w liceum, potem i tak tworzy się paczka podobnych osobników - to socjologia a kto odstaje od statystyk, ten zwykle ma nierówno pod czaszką.

Gość Popek775
Może nie ma kumpli bo jest kryptogejem? Może w towarzystwie mężczyzny pobudza się erotycznie i boi się swoich reakcji, dlatego się izoluje....

Gość gość
Takie rzeczy mi piszecie, że już inaczej patrzę na niego..... Zaczynam kojarzyć fakty....

Gość gość
Teraz sobie przypomniałam talka sytuację. Rok temu byłam z nim w jego rodzinnym mieście w supermarkecie(on nie lubi mnie zabierać do swojego miasta). W pewnej chwili gdzieś pomiędzy półkami, chudy blondyn gadał przez telefon i tak mi zdało, jak nas zobaczył to show uśmiechnął i piwieszial do telefonu, dokładnie to usłyszałam " te wiesz mały bobek zmienił orientację". Mój narzeczony ma 168 cm wzrostu, dlatego potem skojarzylam tego "małego bobka". Na przystanku autobusowym zatrzymało się auto i w oknie był ten sam facet.... przywitał się i zaproponował, że nas podrzuci... mój zgodził się niechętnie i tak jechaliśmy 5 minut. Cały czas odzywał się do niego z ukryta nutą ironii czy kpiny, widziałam że narzeczony czegoś obawia w tym człowieku... Nie meczylam tematu ale na końcu ten blondyn powiedział "to siema bobek, wpadaj częściej" Bobek! Rozumiecie?!

Gość gość
to już wiemy, że coś przed tobą ukrywa!! :P

Gość gość
Lol. Niski pewnie słaby fizycznie...... Pewnie robił za "dziewczyne" dla dawnych kolegów, jeśli wiesz co mam na myśli...

Gość gość
Mój kolega ma 159cm i mówi, że bierze tabletki na wzrost a tak serio to zrobił sobie buty z podeszwami na gumie....