Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalny powód by się rozstać?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet z którym jestem od roku, non stop się na mnie obraza, obrażanie trwa po kilka dni. podczas których wykrzykuje mi, że to koniec mam się wyprowadzić itp. I tak np ostatnio musiałam zostać w pracy do polnocy nie przyjechał po mnie bo był jak zawsze obrazony, fakt mam do domu 20 min drogi, ale boję się chodzić sama po ciemku. Weszłam do domu, a on jak zwykle gdy się obraża spał sobie smacznie w salonie. Ja spie sama w sypialni juz 3 dzien. Miałam gorączkę, nie podał mi żadnych lekarstw, sama musiałam sobie robić obiad z gorączka 39. Podczas gdy on w rozmowie telefonicznej pytał kolegi o zdrowie jego żony. Rozmowa z nim nic nie daje. Czy to dobry powód by się z nim rozstać na dobre?

Gość gość
Nie pomógł Ci w chorobie? Masakra jakaś. Ile on ma lat 7??? Poszukaj dorosłego i odpowiedzialnego

Gość gość
Kłócimy się głównie o to, że nie okazuje mi czułości, nie przytula nie caluje, seksu prawie nie uprawiamy. Jestem zadbana kobieta, biegam przed nim w szpilkach, przebieram się. Moi poprzedni partnerzy nie mogę oderwać ode mnie rąk. A ten nie chce mnie nawet przytulić. O pocałunku nie wspomnę. Nie daje mi sie dotknac. Wiecznie ma o wszystko pretensje.

Gość gość
On kompletnie nie widzi nic złego w swoim zachowaniu, jest obrazony i koniec. Planowaliśmy wspólne życie, coś poważnego, ale jak ja mam na niego liczyć gdy się obraża i tak zachowuje.

Gość gość
Ma 31 lat, mówię mu ze zachowuje się jak złośliwe wredne dziecko to wykrzykuje; znajdź sobie idealnego. Dla innych jest mega miły, pomocny, zawsze uśmiechnięty. Mnie krytykuje za wszystko. Pomocy jak widać też nie mam. Tak nie pomógł mi, nawet nie wstał z łóżka jak gotowałam sobie obiad.

Gość gość
Depresję?

Gość gość
02:03 Typowy psychopata.

Gość gość
Jeśli serio pytasz to powiem Ci tak..wiadomo każdy jest inny..ale moja koleżanka miała męża z którym się 'nie odzywala' pół roku..tez było zero zainteresowania jej osoba bo był obrażony! W końcu się rozwiedli..wiec chyba lepiej być samemu niż z taka osobą.