Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Minimalne wymagania względem kobiet

Polecane posty

Gość gość

Wiek: do 25 roku życia. Wygląd: nie mniej niż 6/10. Charakter: subtelna, inteligentna. Wykształcenie: min. średnie. Przeszłość seksualna: przyznawanie się do max. 3 partnerów seksualnych. Cechy: potrafi pisać bez błędów ortograficznych, nie demonstruje poparcia dla feminizmu, na randki ubiera się w spódnice.

Gość gość
mi kolega mowil zeby nigdy na pierwsze randki nie ubierac sie w spodnice/sukienki, bo ponoc widzac wyeksponowane nogi facet mysli, ze chce ona szybko ulatwic mu dostep do pieroga. racja to?

Gość gość
Nie demonstruje poparcia dla feminizmu, ale cichcem popierać może?

Gość gość
wiekszosc cichcem to robi. potem cichcem mezowi faszeruje porcje uszek wigilijnych jakąś delikatna trucizna zeby go troche spizgało za kare :D

minimalne wymagania względem forum kafe: przelew: z racji, że jestem tu z własnej nieprzymuszonej woli, 30 zet za każdą godzinę spędzoną tutaj. moderacja: przede wszystkim topiki, które są absolutnie o niczym poziom kafe: może być jarmarczny, ale bez ostracyzmu ilość użytkowników: min. 40 w każdej chwili kiedy tutaj jestem. Cechy: sympatyzowanie z naukami gender studies, postkolonializm, psychologia, kulturoznawstwo, teorie literatury. Co bardziej atrakcyjne kobiety wysyłają mi foto na maila celem oceny i po pozytywnej weryfikacji - umówienia spotkania.

Gość gościnny
Kobieta ideał: Charakter Z poczuciem humoru, zabawna, pyskata, inteligentna, z własnym zdaniem, nie uległa, przyjaciółka, kochanka, żona, lubiąca sex, lubiąca sex, lubiąca sex, potrafiąca śmiać się z siebie, troskliwa, lubiąca pomagać, pewna siebie, energiczna, spontaniczna, buntowniczka ! Wygląd Drobna, szczupła ale nie chuda, wzrost około 165cm +-, piersi B,C, kolor włosów dowolny, ! Moja Żona :D

Gość gość
3 partnerow seksualnych? Chlopie zmniejsz wymagania! Przecietna 18 latka ma conajmniej 5 gosci i dolicz do tego przapsiolki.

Gość gość
Feminizm wypiera mezczyzn z rodziny. Przez feminizm kobiety staja sie meskie, rodzina jest niepelna, dzietnosc narodow spada tam gdzie pozwolono na feminizm, rozwiazlosc seksualna kobiet czyli szmacenie sie jest duzo wieksza w krajaz z feminizmem niz tych bez. Feminizm to zlo i kobiety zaczynaja powoli odczuwac tego skutki. Np. Kobiety narzekajace na brak "meskich" mezczyzn, brak porzadnych mezczyzn, kobiety sukajace dawcy nasienia by miec dzidzie ( potem dziecko bez ojca) itd.

Czyli łamanie podstawowych praw kobiet w imię prokreacji nie jest objawem skłonności sadystycznych i instrumentalnym traktowaniem drugiego człowieka? Sprowadzanie kobiety do roli inkubatora i zmywarki dobre jest dla tak znienawidzonej przez polaków kultury Islamu. Wzajemne poszanowanie praw drugiego człowieka i traktowanie się wzajemnie z szacunkiem wcale nie wyklucza stworzenia rodziny, wręcz przeciwnie.