Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomoc z kaffe

Przedwczesny wytrysk

Polecane posty

Gość Pomoc z kaffe

Borykam się z przedwczesnym wytryskiem. Przeglądając tu wiele tematów wiem że problem dotyczy nie tylko mnie. Stąd też pytanie do osób które kiedyś miały ten problem i dały sobie z tym radę w jaki sposób sobie w tym poradziły.wypowiedzieć się mogą również osoby które są w trakcie leczenia i powiedzieć jakie efekty. Prosił bym też o powiedzenie u jakiego lekarza szukaliscie pomocy.

Gość gość
Ja to miałem długi okres czasu i też miałem różne myśli. Aktualnie mam drugą partnerkę która kocham i nie wiem jak ale mogę się z nią kochać i godzinę. Metoda to ewentualnie zrobić chwilkę przerwy, gumka durexa opozniajaca i będzie ok. Duuuuzo to psychika. Powiem że jak jestem napalony to mogę dojść i w minutę ale i w pół godziny :) No stres....

Gość gość
Zależy od partnerki jak cię stresuje i mówi że do d**y jesteś przez tą przypadłość to będzie tylko gorzej. Za pierwszym razem dałem radę wytrzymać tylko kilkanaście sekund! Ale praktyka czyni mistrza! Dużo się kochajcie, ćwicz mięśnie kegla i się nie zniechęcaj. Jeszcze dodam że jak będziesz dużo ćwiczył to możesz mieć później problemy w drugą stronę :D Powodzenia!

Gość gość
co za idioci walcie sie ciule

Gość gość
to jest grzech i takie sa skutki grzechu przedślubnego a wiec im więcej grzeszysz tym większe skutki

Gość gość
Gość 16:25 a co ty seksu nie uprawiasz? Nie żałuj innym skoro sam nie możesz.

Gość MarekIntime
Ja mialem ten sam problem. Tzn dalej mam. Niby czesty seks pomaga ale dluzsza przerwa i znowu to samo.... u mnie jest gorzej bo moja zonka ma bardzo wycwiczone miesnie pochwy, jak zacisnie to jak w imadle, nie moge sie powstrzymac. Skubana sie ze mna drazni... w moim przypadku cwiczenia nie pomoga. Jest cholernie ciasna, eh ale ma tak fajna cipcie, ze jak tylko mamy wolne, to najchetniej bym z niej nie schodzil. Nie przejmuj sie, przejdzie Ci. Jak tylko jestes w pelni sil to tobcie to dtugi raz. Cwiczenia miesni u mezczyz nie koniecznie sa wskaze bo potem mozesz w ogole miec problem zeby dojsc :) glowa do gory! To nic zlego.

Gość MaryjaZBANOWANA
Faceci chcieliby nie pokalane dziewice podczas gdy ciągle chujem myślą ;) Zacytuję Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie.Bez podszywu ja stąd wychodzę.

Gość gość
No moja ma to samo czysty obłęd i jeszcze ma z tego satysfakcje jak uda się jej się uda szybko doprowadzić mnie do orgazmu. Na szczęście przy drugim podejściu mogę już długo ;) Ciekawi mnie jak dużo kobiet ma opanowaną taką umiejętność :D Pocieszę cię autorze tematu że ta kobieta za pierwszym razem zniszczyła mnie w 2 sekundy. Włożyłem zacisnęła się i już było po wszystkim. Po prostu ćwicz mięśnie kegla w każdej wolnej chwili to dasz radę wytrzymać :D

Gość gość
a ja nie mogę dojść tak żle itak nie dobrze

Gość gość
Jak nie możesz dojść to kup sobie ten suplement diety http://wzaufaniu.pl/potencja-dla-panow/7977-long-men-tabletki.html - po nim dojdziesz bez problemu. Natomiast jak ktoś ma problem z przedwczesnym wytryskiem to polecam suplement diety http://wzaufaniu.pl/pl/p/WhiteHorse-White-Horse-Na-silna-i-szybka-potencje/9429 . W tym suplemencie jest jeden ze składników, którym leczy się problem przedwczesnego wytrysku. Składnik taki jak korzeń ze szparaga lekarskiego jest bardzo pomocny.

Gość gość
Słyszałem, że ten ekstrakt z korzenia szparaga używany jest w produkcji leków na receptę. Zastanowię się, może go zamówię.