Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteriusze czy pojechalibyscie na zlot kafeterian

Polecane posty

Gość gość

Do Namysłowa?(Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA)

Gość gość
Haha nawet sodoma i gomora?

Gość gość
Fetumseparatum byłeś kiedyś w Namysłowie chociaż przejazdem? Skąd jesteś?

Gość gość
Przejeżdżałes kiedyś przez Namysłów?

Gość gość
Dobra poważnie pytam czy przejeżdżałes przez Namysłów kiedyś ps a mówi ci to coś tam gdzie byłem wodociągowa 4 opole?

Wiem, że termin "nerwica natręctw" coś mi mówi, wyparcie też. I kilka innych. Mam kolegę, który ma siostrę. I koleżanka tej siostry chodziła do szkoły podstawowej z dziewczyną, która podobno poszła na psychologię.

Gość gość nie Kasia
W sumie co mi szkodzi, ja bardzo chętnie poznam osoby, które tu piszą pierdoły. Mnie też się to zdarza od czasu do czasu, nie widzę problemu, raczej się bawię. Teraz jest za zimno, może latem jakaś imprezka. Macie czas, żeby zrobić ranking miejsc, gdzie to się odbędzie i program artystyczny. Wstęp tylko dla spokojnych ludzi, nie dla agresorów i zboków

Gość gość
Czy pod tym adresem w Opolu jest taki przybytek, gdzie się leczą osoby, które mają jakieś psychiczne przypadłości? Tak mi się wydaje. Żyjemy w trudnych czasach i każdy ma teraz jakieś problemy, żyje w stresie, stąd nerwice i inne nieszczęścia ☹

Gość gość nie Kasia
A jak się na mnie rzuci zbok? Jak zbok gawędziarz to pół biedy, ale jak prawdziwy już gorzej

Gość gość
Tak na wodociągowa 4 w Opolu jest szpital psychiatryczny ja byłem tam 10 dni na obserwacji bo mam depresję (zaburzenia depresyjne)

Gość gość nie Kasia
Dokładnie, ja mam taki problem, podejrzliwość i nieufność wobec ludzi. Nigdy mnie nie spotkało nic bardzo złego, oprócz zwykłych chamskich zachowań. Żadnych gwałcicieli ani nikt mnie nie bił i nie dokuczał w szkole. Tu niestety piszą o takich sprawach, że można się załamać niekiedy