Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zmęczona Mamuska

Dość bycia Wszystko Robiącą

Polecane posty

Gość Zmęczona Mamuska

Cześć dziewczyny☺ Musze się wygadac bo eksploduje ! !! Mam 25 lat i jestem mamą dwójki dzieci. Syn 2,5 a córka 7 lat. Już nie daje rady bo samotnie wychowuje dzieci od niedawna. Ojciec córki bierze ja czasami na weekend jak mu pasuje i płaci alimenty i to by było na tyle. Nie interesuje się jej wychowaniem od momentu gdy się rozstalismy (zdradzał i uzywal narkotykow)czyli jak córka miała 8 mies. Ojciec od syna uważa że matka ma wszystko robić i jak mu pasuje to przychodzi lub bierze syna. Nic nie mogę zaplanować bo zawsze coś on ma w planach i moje się nie liczą. A gdy zostanie z nim to twierdzi ze go wykorzystuje aby gdzieś wyjść. Niestety nie mam na kogo liczyć w sprawie aby ktoś został z dziecmi na dłuższą chwilę gdy np chce jechać na wieksze zakupy a moja córka nie chce jeździć ze mną bo po 5 min juz ja nogi bolą itd a z synem to jest tragedia bo nawet zakupów się nie zrobić bo ucieka itd. Dziś miał przyjSC ojciec od syna i go wziasc miałam już w planach posprzątać przed świętami oraz jechać kupić choinkę na którą tak dzieci czekają i znowu wymyślił coś ze nie zdazy itd. Nie mam samochodu aby jeździć kiedy chce wiec umówiłam się z siostra ze ona ze mną pojedzie po pracy i co?! Znowu nici z moich planów. I jak tu zyc...Poprostu musiałam wyrzucic to z siebie. Może któraś z Was też ma takie problemy z tatusiami?? Wybaczcie za pisownię;) Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować