Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd wiecie że nie zostawi was w chorobie

Polecane posty

Gość gość
no to klasyka,tak jest w wielu przypadkach,ale przecież musiałaś czuć że on nie stracił głowy

Gość gość
Mnie kobieta zostawila wiec wy tez to robicie

Gość gość
zanim poznałam odpowiednią osobę przyglądałam się ,poznałam dość blisko z pięciu,dość nieblisko ale wystarczająco z 10 a może wiecej,wszystko pominelam uparlam się ,ciagle nie ten ,nie pasowalo mi,pominelam przystojnych bogatych dobrych bo ciagle nie to ,nie poszłam na łatwiznę ,ryzykowałam i byłam gotowa być zawsze sama,jeśli takie postepowanie konieczne żeby to znaleźć to nie dacie rady,kobiety sa wygodne

Gość gość
gość dziś no to klasyka,tak jest w wielu przypadkach,ale przecież musiałaś czuć że on nie stracił głowy Na początku tracił głowę, ale po czasie było inaczej, tak spokojniej. Dla mnie normalne, że wiecznie nie będzie motyli w brzuchu i o to chodzi. A jemu zabrakło po czasie iskry, motyli i tym podobnych rzeczy - jak później powiedział. Cos sie wypaliło.

Gość gość
no wiadomo,pierwsze miesiące to chemia,potem lepiej widać

Gość gośćspalona
bo też np. spotkanka przy kawusi w ciepełku to nic nie da tak się nie pozna,trzeba isc w góry albo tam gdzie ciężko ,gdzie nie ma sił ,wtedy widać charaktery

Gość gość
spokojniutkie jednostki pękają w ciężkich warunkach ,pokazują twarz nerwusa który ma w d***e innych ,silni okazują się słabymi a np. nieśmiali sa naprawdę odważni

Gość gość
gość dziś no wiadomo,pierwsze miesiące to chemia,potem lepiej widać Pierwsze miesiące? Po 3 latach tak mu się odwidziało. Właściwie po2. Tylko prze rok coś mi już nie pasowało, jak spotkania były coraz rzadsze.No i żadnych planów na przyszłość. A na początku planował z kilku miesięcznym wyprzedzeniem.

Gość gość
testowanie na celibat jest dobre :-)

Gość gość
znaczy lepiej isć do łózka jak on już zabujany ,a nie odwrotnie,ta kolejnośc ma duże znaczenie w pewnych typach umysłów,jak się nie zakocha bez seksu to już się raczej nie zakocha ,tylko może mu się wydawać ze tak jest bo chemia przejęła płyny w organizmie i sam nie rozpozna :-) ale zazwyczaj dobrze wie ze jest bo ma cos ,ale to nie to

Gość gość
Zostawi. Już teraz to wiem...

Gość gość
Nie zostawił ,chociaż wątpiłam ale zobaczylam miłość do mnie w jego oczach. Wtedy przestałam wątpić i byłam pewna ze nigdy mnie nie " sprzeda". Życzę wam takiej miłości :o