Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dni niepłodne.

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, na poczatku zdaje sobie sprawe, ze zachwoalam sie nieodpowiedzialnie. Uprawiałam sex bez zabezpieczenia z chłopakiem 2 dni przed okresem - nie skończył we mnie, kolejny raz uprawiałam sex z nim 1 dzień po okresie (a moze w ostati dzien miesiaczki, trudno stwierdzić) ponownie bez zabezpieczenia, wtedy juz we mnie skończył. Nie dostałam jeszcze miesiaczki chociaz juz powinnam. Czasem mam lekkie zawroty głowy, ale byc moze są spowodowane psychika. Czy ciaza wchodzi w gre skoro były to dni niepłodne?

Gość gość
A jak długie masz cykle?

Gość gość
Ciężko stwierdzić, miesiączkę mam bardzo nieregularną. Na pewno nie mam co 28 dni. Zazwyczaj liczę sobie coś około 30... Ale w dalszym ciagu nie mam i troche mnie to niepokoi.

Gość gość
To raczej ciężko, żebyś była w ciąży przy tak długich cyklach. A ile dni minęło od ostatniej miesiączki?

Gość gość
zrobilam dzisiaj test. Jedna kreska byla wyrazna, a druga byla bardzo bladziutka, bardzo. Dopiero jak sie przyjrzalam to zobaczylam, że coś tam jest. Może to byc ciaza?

Gość gość
teoretycznie były to Twoje dni niepłodne, więc szanse na zapłodnienie są moim zdaniem znikome. Zacznij je sobie wyznaczać na bieżąco, będziesz wiedzieć w które dni możesz zajść w ciąże. I nie zapominajcie o zabezpieczeniu.

Gość gość
wiem, teraz mam zamiar zacząć obserwować lepiej swój cykl by być pewna czy w dany dzień może dojsć do zapłodnienia. Kupiłam sobie nawet specjalny tester - Afrodytę.

Gość gość
Jak widać drugą kreske to bardzo prawdopodobne że jesteś w ciąży