Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy jaki polecacie dobry jasny podkład z drogerii?

Polecane posty

Gość gość
Makeup Atelier ma jaśniutkie, Makup Forever HD też, albo Smashbox. Albo minerały - tu pięknie sobie dopasujesz.

Gość gość
Tylko, że fajnie by bylo aby ten podkład byl dosyć mocno kryjący. Mimo, ze mam 28 lat walczę z trądzikiem. Bylo juz dobrze ale teraz jestem w ciąży i problem powrócił

Gość gość
No to Estee Lauder Double Wear, chyba te najjaśniejsze są bardzo jasne (mi ciężko oceniać, potrzebuję kolorów ze środka palety). Aha, no i Mac of kors, mają świetnie kryjące.

Gość gość
No to Estee Lauder Double Wear, chyba te najjaśniejsze są bardzo jasne (mi ciężko oceniać, potrzebuję kolorów ze środka palety). Aha, no i Mac of kors, mają świetnie kryjące.

Gość gość
Dobrze kryje revlon color stay ale nie wiem jak z odcieniami, a jasny i kryjący jest pierre rene skin balance najjaśniejszy odcień ale nie wiem jak z dostępnością stacjonarnie, ja kupiłam na allegro.

Gość gość
revlon ma bardzo jasny kolor i jest mega kryjacy - polecam, uzywałam

Gość gość
gość dziś tyle, że revlon ciemnieje na skórze w ciągu dnia, zwłaszcza na tłustej :/

Gość gość
revlon do cery tłustej i mieszanej(uzywam pare lat) do tego puder ryzowy i jest super

Gość gość
to u mnie chyba nie ciemniał, bo cały dzień byłam niczym córka młynarza :)

Gość gość
Tu autorka ja mam dosyć sucha skórę. Po podkładzie pierr rene skora mnie okropnie piekla i go wyrzuciłam. Miałam też najjaśniejszy podkład z Deborah i niby na kilka razy fajny ale na dłuższą metę skore wysuszał. Podkład kryjący z Pharmaceris odpowiada mi ale niestety strasznie szybko się ściera. O kosmetykach Mac slyszalam bardzo pozytywne opinie. Revlon takze bardzo mi skórę wysuszał. Ciężko mi dobrać jaki kolwiek podkład. W wakacje jest łatwiej bo jak skora jest troche opalona to wtedy najjaśniejsze odcienie z firm takich jak meybelline czy L'Oréal są dobre a juz moim ulubieńcem jest vichy dermablend. Ma świetne krycie ale na zimę jest jednak trochę za ciemny.

Gość gość
Ostatnio używam borjours ten 123, kryjcy, lekki, ma jasny odcień. Polecam. Kosztuje troche ponad 50zl, w siperpharm albo hehe w promocji kupuje za mniej niż 30

Gość gość
Ja tez kupilam Bourjouis 123 za polowe ceny jak byly takie promocje w Rosmmanie :-)

Gość gość
Nie używałam tego podkladu bourjouis 123, musze go sprawdzić. Używałam tylko bourjouis helvy mix czy jakos tak