Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile na chrzciny jako gość

Polecane posty

Gość gość

Ile się daje na chrzciny jako gość??

Gość gość
A to jest jakis cennik myślisz? Wydaje mi się ze wystarczy jakas fajna pamiątka-książka etc. i jakis drobiazg dla dziecka.

Gość gość
Nie chce mi się chodzić szukać prezentu, pamiątki. Myślicie że 100 zł wystarczy jeśli idziemy jako małżenstwo?

Gość gość
Starczy w zupełności 100 zł + kartka, albo jakąś pierdołę srebrną z biżuterii, pamiątka będzie, wisiorek + łańcuszek, jeżeli dziewczynka, albo łyżeczka srebrna, to nie zginie, jako dorosły doceni :P

Gość Mama 2 plus 1
My byliśmy ostatnio na chrzcinach u dziecka mojego ciotecznego brata, daliśmy 300 zł. 2 dorosłe osoby plus 7-latek. Kazdy daje tyle ile uważa, dla mnie 100 zł to mało na prezent.

Gość Mama 2 plus 1
My byliśmy ostatnio na chrzcinach u dziecka mojego ciotecznego brata, daliśmy 300 zł. 2 dorosłe osoby plus 7-latek. Kazdy daje tyle ile uważa, dla mnie 100 zł to mało na prezent.

Gość gość
U mojego dziecka na chrzcinach ludzie dawali po 300-400zł jako rodziny np małżeństwo plus dziecko albo dwoje dzieci. Samotne osoby po 200zł plus kartki. Był tylko uroczysty obiad w restauracji. Ja nigdy nie byłam na chrzcinach jako gość, więc się nie orientowałam jak się daje. Myślę, że daj tyle ile uważasz i cię w danej chwili stać, nie ma też co przesadzać.

Gość gość
Wannę z hydromasażem Sanplast, chlodziarko-zamrażarkę oraz komplet grzejnikow firmy Instalprojekt z Włocławka a także 1000 zł oraz nagrody.

Gość gość
U mnie w rodzinie jest taka ' zasada' ze daje sie minimum 100 zl od osoby. Glupie to. W ogole te dawanie prezentow jest durne