Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blanka211

Cukrzyca jak sobie radzicie?

Polecane posty

Gość Blanka211

Witajcie mam 21 lat i wykryto u mnie cukrzycę. Mam pytanie do osób co chorują na tą chorobę jak sobie radzicie? często chodzicie do lekarzy?

Gość Justysiakkkk
Ja także zmagam się z tą chorobą no ale nauczyłam już się z nią żyć i z tobą będzie tak samo, ważne żeby się nie poddawać i żyć tak jak się żyło. Fakt dużo będziesz musiała czasu poświęcić na lekarzy i uważać na dietę. Ja teraz korzystam z serwisu medivio.pl konsultacje z lekarzami online dzięki temu nie tracę czasu na stanie w kolejkach u lekarzy i nawet receptę dostajesz do domu polecam zerknij sobie na stronę

Gość Blanka211
Dzięki justysiakkkk a ile kosztuje ten serwis czy to jest darmowe???

Gość gość
jaki objawy miała cukrzyca w twoim przypadku?

Gość Justysiakkkk
Tak trzeba abonament wykupić , ale to są grosze jakieś 10zł. Jak dla mnie to mało w przeliczeniu na to ile czasu trzeba poświęcić na dojazdy i kolejki a dzięki medivio unikniesz tego także polecam

Gość Dorotis33
Medivo jest tanie, ja korzystam też w związku z problemami z cukrzycą, czasem takie telekonsultacje są bardzo pomocne gdy nie mam czasu iść do lekarza. Więcej informacji masz na http://medivio.pl/

Gość Majka232
Dziewczyny dobrze Ci radzą, konsultacje na medivio są bardzo pomocne, ja właśnie korzystam z konsultacji z diabetologiem bo też mam problemy z cukrzycą. Receptę mi zawsze przesyłają do domu bardzo szybko. Serwis jest bardzo tani :)