Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Niemcy Szkalują Polaków po Zamachu w Berlinie

Polecane posty

Ile Ty masz lat, że takie blogi oglądasz i jeszcze podsycasz wzajemną nienawiść do polsko - niemiecką? Nie przyszło ci do głowy, że właśnie o to chodzi w zamachach, żeby spowodować rozłam w Europie?

Gość gość
przecież Niemcy to naród najwiekszych zbroniarzy .. Oni nie mają zadnych praw pouczać innych

Gość gość
NIE KUPUJCIE niemieckich towarow ani arabskich kebabow I NIE DORABIAJCIE ZBRODNIARZY!!!!! Pieniadze zostawiajcie w POLSKICH sklepach i za POLSKIE towary.

Gość gość
a ja kupuję w niemieckich sklepach, w większości mają dobry towar, na idiotyzmy nie zwracam uwagi

Gość gość
gość dziś NIE KUPUJCIE niemieckich towarow ani arabskich kebabow I NIE DORABIAJCIE ZBRODNIARZY!!!!! Pieniadze zostawiajcie w POLSKICH sklepach i za POLSKIE towary. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Przykro mi, ale wydaję swoje pieniadze na produkty, które mi odpowiadają. Często kupuję w Lidlu, jestem zadowolona z większości oferowanych produktów i nadal będę je kupowała.W innych marketach sprzedaje się podobne produkty.

Gość gość
Niemcy Szkalują Polaków po Zamachu w Berlinie https://www.youtube.com/watch?v=2i0e4yjiVQ vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv autorko, ile Ty masz lat> Gimnazjakistka jesteś? Nikt z dorosłych, świadomych ludzi takich bzdur nir ogląda. Co mnie obchodzą jakieś słowa bredzącego człowieka/ Ty na podobnej zasadzie funkcjonujesz jak dzieci z podstawówki, czytałam na płocie i drzazga mi w palec weszła. Swojego rozumu nie masz, myslenie nie boli...

Gość gość
Też kupuję tylko w polskim Lidlu :)

Gość gość
Jestem Polką, od 10 lat mieszkam w Berlinie i nie słyszałam, aby ktokolwiek miał jakieś negatywne relacje w związku z tą poniedziałkową tragedią w siosunku do polaków. Oni nam współczują choć sami mają kilkanaście ofiar. Kobieto, nie pleć bzdur.