Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam plan.

Polecane posty

Gość gość

I do przodu idę,bez zmian.Czuję że nawinę chodź SAM siłuję się z krzyżem pnę się wyżej i wyżej i wyżej i wyżej

Gość gość
Jak już się tam wepniesz z tym krzyżem to nie zapomnij się przybić

Gość gość
Już nie pierwszy raz, toczę swą wewnętrzną wojnę, wybrać jedną z dróg by prowadzić życie godne proste, proste nie ma nic za darmo tych, którzy tak twierdzą kiedyś życie ściągnie na dno

Gość gość
Nie raz sam powtórzę swoje ( Twoje ) błędy, nie jestem bez skazy lecz pech trzeba odpędzić, uspokoić myśli w tych najważniejszych chwilach, ile razy zapomniałem sobie przypominam

Gość gość
W zgodzie sam z sobą żyć dobrym człowiekiem być, mimo gorszych chwil swoją rodzinę czcić nie odwracać się na innych

Gość Prostak ale gość
Nie kombinuj chłopie. Życie jest proste jak drut, przyjemne i nic nie ściąga na samo dno. Wszystko jest zawarte w głowie. Będziesz optymistą, to ci się samo poukłada, będziesz się bał tego życia, to ziszczą się najczarniejsze scenariusze Proste? Proste

Gość gość
Zadbać o swój los, żeby najważniejszym miejscem był rodzinny dom by po wielu latach spojrzeć sobie w twarz, być dumnym z tych lat oraz jaki miały kształt nie liczyć na fart uważać na fałsz będzie co ma być póki co taki jest plan.