Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsrke

Czy związałabyś się z mężczyzną biseksualnym?

Polecane posty

Gość hsrke

Co byś powiedziała na takiego faceta?

Gość gość
Nie ma mężczyzn biseksualnych. Są tylko PEDAŁY, udające hetero, by nie podpaść znajomym.

Gość gość
Obrzydliwe

Gość gość
To opinie kobiet? U mężczyzn znam to charakterystyczne obrzydzenie :)

Gość gość
Czyli kobiety też się tym brzydzą :(

Gość gość
A co to za facet ssajacy wacka innego faceta

Gość hsrke
Taki facet lubi to tak samo jak Ty, to czemu ma tego nie robić skoro sprawia mu to przyjemność?

Gość gość
Ja nie lubie, jestem hetero a geje są fe

Gość gość
A już myślałem, że żadna :) Chodzi mi o związek monogamiczny, w którym taki mężczyzna nie zdradzałby jej z nikim, ani z kobietami, ani z mężczyznami oczywiście

Gość gość
Powiem ci autorze, ze mialam taki dylemat kilka miesiecy temu i jednak nie dalam rady..jestem tolerancyjna,ale ciezko bylo mi przelknac mysl, ze moj facet moglby to robic z facetem czy emocjonalnie angazowac sie w zwiazek z osoba tej samej plci... ten chlopak jest moim idealem ,zaluj***ardzo ale co poradzic?

Gość gość
Zdrada z facetem byłaby tak samo bolesna jak z kobieta? Pytam o perapektywe kobiety

Gość gość
homoseksualizm czy biseksualizm to aberracja więc gdybym był takim mężczyzna poddałbym sie leczeniu

Gość hsrke
Czyli lepiej się nie przyznawać

Gość gość
Znałem kilka biseksualnych kobiet, które normalnie funkcjonowały w monogamicznych zawiązkach z kobieta, czy też mężczyzną. Nie spotkałem jednak nigdy pedała, który wytrzymałby w związku z kobieta. To tylko pieprzenie głupot, przez gejów, którzy podświadomie wstydzą się być gejami. Kobieta może być bi, bo wynika to z jej budowy psychicznej i oczekiwań w sferze seksu. Facet może być wyłącznie hetero, albo pedałem z tego samego powodu. Kobietę podnieca erotyzm sytuacji, a faceta widok. Jak go podnieca facet bez biustu i z płaskim tyłkiem, to nawet gdy znajdzie tak zbudowaną kobietę, nadal będzie widział w niej jedynie namiastkę tego, co pożąda na prawdę. Bądź sobie gejem, ale nie wmawiaj nam, że podniecają cię kobiety.

Gość hsrke
heh- tyle powiem

Gość hsrke
To są twoje teorie

Gość hsrke
Mnie nawet trochę bardziej kobiety podniecają niż mężczyźni

Gość gość
Powiedzieć to ty sobie możesz tyle, ile myślisz, że wiesz. Homo jest już samo w sobie anomalią (co potwierdzi ci każdy psycholog i co wynika z samego przeznaczenia narządów rodnych człowieka). Natomiast męskie bi NIE ISTNIEJE. To coś na kształt syndromu sztokholmskiego. Boisz się przyznać przed samym sobą do bycia gejem, więc usiłujesz sam siebie przekonać, że tak samo pociągają cię kobiety jak mężczyźni. Tyle, że żaden normalny mężczyzna, nie ma ochoty pociągnąć drugiemu :D. Nawet w kulturze więziennej, gdzie brak kobiet kompensowany jest wykorzystywaniem cweli, nie są to stosunki typowo homoseksualne, a jedynie namiastka stosunków hetero. Dlatego cwel jest tak poniżany, bo po wykorzystaniu go, mężczyzna zauważa, co zrobił i brzydzi się wykorzystanym cwelem.

Gość hsrke
Zastanawiam się czy nie zapomnieć o chłopakach raz na zawsze

Gość hsrke
Ile Ty masz lat?

Gość hsrke
Dobrze wiem co mnie podnieca, a co nie

Gość gość
hsrke dziś Te "moje" teorie są całkiem dobrze opisane w literaturze fachowej. Obowiązująca poprawność polityczna nie oznacza, że specjaliści (w tym przypadku psycholodzy), wierzą w resocjalizację pedofila. Oficjalnie jednak taką resocjalizację muszą prowadzić. Podobnie jest z innymi "odchyleniami od normy". Oprócz publikacji specjalistycznych, opieram się też na własnych doświadczeniach życiowych. To, co piszę, potwierdza wielu wykształconych i potrafiących samodzielnie ocenić sytuację gejów. Nierzadko mają dzieci, dla których są bardzo kochającymi ojcami. Nie zmienia to jednak faktu, że kobieta pełni dla nich rolę podobną do cwela w więzieniu.

Gość hsrke
Nie obchodzi mnie z czego to wynika, podnieca mnie i już

Gość hsrke
Na prawdę kobiety zawsze mnie podniecały

Gość hsrke
Skoro mi staje to znaczy, że też mnie podniecają (i wcale nie wyobrażam sobie wtedy kogoś innego- dana kobieta mnie podnieca, bardzo)

Gość gość
Kto stoi za poprawnoscia polityczna?

Gość gość
Spróbuj jeszcze seksu z kozą. Pewnie też ci się spodoba :P. Jednostki o małym poczuciu własnej wartości, często szukają "urozmaiceń" w seksie, by w ten sposób udowodnić sobie, własną "niepowtarzalność" i "wolność" :P. To nie ma nic wspólnego z naturalnym popędem seksualnym, a jest jedynie jego chorym wypaczeniem. Daj znać, jak zaczniesz kochać wołki zbożowe :P.

Gość gość
hsrke dziś Są tacy, którym staje na widok niemowlaka, albo drutu kolczastego, wciskanego do ich cewki moczowej. To wcale nie oznacza, że są normalni, inni mają ich upodobania tolerować.

Gość hsrke
Mogę zapomnieć o mężczyznach i skupić się jedynie na kobietach skoro to takie nienormalne i ludzie by mnie za to wieszali