Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na 7 osób na Wigilie 3 butelki wódki wystarczą i 2 wina

Polecane posty

Gość gość

Jestem ja ale w ciązy więc tylko wino i siostra mojego męża ze swoim facetem, mój mąż, moja mama i rodzice męża. Nie liczę 2 dzieci siostry męza z poprzednich związków bo podaje tylko osoby które będa pić. To wytarczy? Wiem że powinnam wiedzieć ale 1 raz robie Wigilie u nas.

Gość gość
Stanowczo za mało,ty sam to wino wypijesz, a na 3 facetó tylko po flaszce, jeszcze jak baby maja pić wódkę?:Licz na chłopa po 0,75l, na babe po 0,5l a na ciebie i siostre po 2 flaszce wina.Chyba nie chcesz ludziom zepsuć swiat, bo ze skapstwa podasz za mało alko.

Gość gość
Dokup jeszcze z litr bimbru. Żeby nie powiedzieli ze skapa jesteś.

Gość gość
litr mało,kup sliwowice ze swa litry,bedziesz spokojniejsza,nie powinno wtedy zabraknac.

Gość gość
jak mozna wóde łoić w Wigilię? Kobieto ogarnij się! Tylko patola tak robi! W wigilie powinno się zapalić marychę na pamiątkę sianka w żłóbku, żaru gwiazdy betlejemskiej i dymu z kadzidła od 3 króli!!! Natychmiast szukaj dilera!

Gość gość
Zgadzam się, teraz się bucha w świeta , anie pije, no ale możecie te dwie tradycje połączyć, buch i łyk, bedzie po katolicku.

Gość gość
Patologio, jakie wy święta obchodzicie? PEŁNEJ FLASZKI?? ŻENADA I WSTYD...

Gość lilyELISABETH
patoplogia chleje ,,tylko wino" w ciąży, a potem uposledzone bachory rodzi. powinien być zakaz rozmnażania...

Gość gość
Po pierwsze trochę dużo tego alko. Po drugie też przeraziło mnie, że ja tylko wino,bo ciąża. Nie wolno pić alkoholu w ciąży!!!kobieto nawet najmniejsze ilości szkodzą twemu dziecku!!!:O