Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety to przereklamowany badziew

Polecane posty

Gość gość

Kto się zgadza?

Gość gość
zgadzam sie. Tak samo jak sex i zwiazki. Badziew dla plebsu

Gość gość
Miłość też. I małżeństwo.

Gość gość
- napisał nieudacznik, którego wszystkie kobiety opuściły i nie udało mu sie utrzymać żadnego związku.

Gość gość
po chuj komu zwiazki. Lepiej byc wolnym i niezaleznym a nie uwiazanym jak ty smieciu

Gość gość
Typowy mechanizm kwaśnych winogron. Nie mogę mieć kobiety, wiec je sobie obrzydzę.

Gość gość
typowy to jestes ty ze swoja typowa teoria. P*****l sie

Gość gość
dobra kobieta nie jest zła.

Gość gość
Badziew nie badziew ale cipke mają i skorzystać by się chciało więc nie ma co cwaniakować.

Gość ekspert ludzki
Na odwrót. Im więcej kobiet tym wyraźniej widać ich wady. x Kobiety są fajne tylko jak są ubezwłasnowolnione. Inaczej się psują.

Gość gość
Ubezwłasnowolnić to ty sobie możesz ludzika w The Sims.

Gość ekspert ludzki
To sobie korzystaj - max. 200zł. za noc i robisz co chcesz z nią. Najtaniej na rynku i w dodatku to seksowne laski, a dziewczyny i żony są o wiele droższe i stawiają głupie wymagania, nic nie dając w zamian (i jeszcze się mogą zapuścić). Nie psuj rynku tylko sobie chodź na d*****.

Gość ekspert ludzki
"Ubezwłasnowolnić to ty sobie możesz ludzika w The Sims. " x Ubezwłasnowolni to Cię wkrótce muslim i Ci zabroni tych głupich gierek. Chociaż nie, Ty już będziesz stara doopa (o ile jesteś kobietą) i Ci po prostu zetnie łeb. :classic_cool:

Gość gość
Nie przesadzajcie.fajne sa ale maja krotki termin waznosci.

Gość gość
Stary brzydki słoik musi latać do burdelu bo żadna normalna kobieta nie chce z nim seksu.

Gość gość
nasze 2 płci e przestają być sobie potrzebne. podziękujmy internetowi komputerom postępowi. bialej rasy już nie będzie za 80 lat. muslimy będą. macie co chcieliscie

Gość gość
Chyba zapominasz o Azji. Tam jakoś nie mają zacofania, a i tak się rozmnażają.

Gość gość
tam jest bida to się mnożą a gdzie dobrobyt tam szatan

Gość gość
za jakis czas beda sex roboty do wyboru do koloru. Beda wygladac jak zywe kobiety. Koniec z miloscia, nieudanymi zwiazkami i tym caly badziewiem. W sumie rownie dobrze mozna zaplacic za sex i ma sie wszystko to czego sie pragnie a czego zadna kobieta ci nie da. Zyjcie sobie dalej w tych swoich cudownych zwiazkach. Ja wole byc wolny i niezalezny

Gość gość
200 zł. Za całą noc ? Naprawde?.

Gość gość
Ja tam lubie kobiety tylko trzeba znaleźć podobną sobie.

Gość gość
A po co Ci cała noc?

Gość gość
A ja tam lubię kobietki, mimo, ze nigdy w związku nie byłem mimo już swoich lat. Zresztą mam zapędy masochistyczne i świadomie mógłbym się poddać kobiecie, tzn zostać jej uległym, poddańczym pieskiem do wykorzystania w życiu codziennym jak i seksualnym.

Gość ekspert ludzki
No, żebyś się nie przejechał. Znajdziesz podobną sobie i co dalej? Popatrzcie na fakty - to w większości one inicjują rozwody! Jej się po paru latach znudzi spokojne, sielankowe życie. One nie lubią nudy, czyli tej stabilności, której niby pragną. Ciebie zostawi i znajdzie sobie jakiegoś badboya z nizin... tylko po to, by poczuć jak jest dominowana przez faceta.

Gość gość
Dlatego kobiety, zwiazki, milosc, sex to przereklamowany badziew. Wolnosc i brak zobowiazan to jest to. A wy jestescie niewolnikami i nawet o tym nie wiecie. Widzicie tylko to co chcecie zobaczyc. To takie smutne.

Gość gość
Kobieta potrzebuje 4 zwierząt: - lisa w szafie, jaguara w garażu, tygrysa w sypialni i osła, który by za to wszystko zapłacił. Kim jesteś????

Gość gość
ekspert ludzki- Pewnie tak, ale nie musiałbym akurat uprawiać z nią seksu, mógłbym jedynie zostać wykorzystanym do masażu, czy np seksu oralnego, lub jako sprzątacz, toaletka i pomoc w życiu codziennym. Mi mogłaby dawać nagrody i kary, abym się bardziej starał. Jestem fetyszystą to i nawet taki prezent byłby dla mnie bardzo dobry.

Gość faceton
W zasadzie to dwóch rzeczy, q**sa w dpie i pięści przy rju. A w sumie potrzebuje jednego prawdzwiego faceta. :classic_cool:

Gość gość
Nie każdy jest zwierzęciem, sporo facetów to jednak mądrzy, fajni i inteligentni homo sapiens, w przeciwieństwie do ciebie, debilu z 16:12.

Gość lesbijka nieszczęśliwa
"za jakis czas beda sex roboty do wyboru do koloru." x No, wreszcie przestanę marzyć tylko kupię sobie sztuczną babę. :) O ile ktoś zaprojektuje taką dla lesbijek.