Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mil25

Wiem że chłopak mi sie oświadczy :(

Polecane posty

Cześć dziewczyny, jak w temacie wiem że chłopak chce mi sie oświadczyć w te święta a co to za niespodzianka jak ja juz wiem :/ Mówiłam mu nawet kiedyś że jak będzie chciał to zrobić to niech robi tak żebym sie nie domyśliła ale on za bardzo nie umiał tego ukryć bo jednak sie domyśliłam. Żeby nie było w związku jestem szczęśliwa i na pewno przyjmę te zaręczyny :) tylko czy bede potrafiła sie tak samo z nich cieszyć jak gdybym o nich nie wiedziała ??

Gość gość
zrób awanture,ze sie słabo starał ijuz o tym wiesz,płacz,ze zmarnował co swieta, krzycz,ze jest głupi i teraz juz sie nie umiesz tym cieszyc.Jest szansa,ze sie nie oswiadczy i nie zmarnuje sobie zycia z idiotka która ma tak"powazne"problemy.

Źle mnie zrozumiałaś. Jak teraz wiem o tych zaręczynach to chciałabym mu pokazac jak sie ciesze gdy bedzie mi sie oświadczał nie chce żeby to wyglądało tak że już wiedziłam o tym. A wolałabym być zaskoczona, przynajmniej by widział mój ''szok'' i tą radość

1 Nie potrafisz się cieszyć z rzeczy przyjemnych, które nie są niespodziewane, a i tak miłe? 2 Orgazm też udajesz? Co Ty za szopki odstawiasz Dziewczyno :(

Gość gość
Powiedz mu, że wiesz o oświadczynach, i żeby się oświadczył w ciągu następnych 2 lat niespodziewanie, ale żeby w żadnym razie w tym roku. :P