Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

To tylko żart?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, który przyprawia mnie o ból głowy. Ten problem to kolega mojego faceta. Ogólnie się lubimy i spędzamy dużo czasu razem ( ja, mój, jego brat i ten kolega) On jest typem który wielbi kobiety, jest też wolny od 3 lat. Jakiś czas temu nasze zwyczajne małe flirty zmieniły się na bardzo pikantne, dzieje się tak jak siadamy do alkoholu( tyle że nikt się nie upija i wlg) zaczął powtarzać jak bardzo świerzbią go ręce i nie wie co z nimi zrobić, czasem delikatnie, tak ukradkiem dotyka mojej reki. Po tym jak ostatnio tańczyliśmy stwierdził że przez 3 dni o niczym innym nie myślał... Na ostatniej popijawie trochę nas poniosło całowaliśmy się i praktycznie trzymał mnie w ramionach , gdy powiedziałam że skoro mam już synka ty za kilka lat chciała bym mieć dziewczynkę ale nie wiem czy z tym partnerem zapytał: a ze mną? Dzisiaj znowu jego siostra (niewtajemniczona) powiedziała że od tej właśnie niedzieli on nie śpi do 4 w nocy... Zaczęłam się gubić, miałam to za grę, śmiałam się z tego ale teraz sama zaczęłam się zastanawiać czy nadal to są żarty...? Kobiety co myślicie? i bardzo proszę bez obelg i wyzwisk. Nic nie wiecie o moim związku więc nie komentujcie jaka to ze mnie zdradziecka zdzira.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować