Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oponująca domi

Jestem chodzącym kompleksem

Polecane posty

Gość oponująca domi

Mam 20 lat i kompleksy nie pozwalają mi poczuć się pewnie. Dotyczą one głównie wyglądu, ale kilka cech swojego charakteru też nie lubię. Jeśli chodzi o wygląd to mam takie wady (od góry): odstające uszy, krzywy i duży nos, małe piersi, skrzywienie kręgosłupa, mała pupa, lekko krzywe nogi w kolanach. W tym roku chciałabym zoperować sobie piersi oraz nos. Do uszu chciałam stosować te korektory otostick, dzisiaj dostałam paczkę, ale jak zwykle nic z tego nie wyszło - albo nie było efektu, albo uszy wyglądały jak z kosmosu. Chyba po prostu za bardzo odstają. Chcę poprawić urodę, codziennie o tym myślę i coraz bardziej nienawidzę siebie. Te kompleksy nie pozwalają mi cieszyć się życiem, nie robię sobie zdjęć,nie pozwalam się filmować, nigdzie nie wychodzę. Mój partner mi nie pomaga tylko często stara mi się jeszcze dowalić słownie - uderza w czułe punkty. Nie czuję się pewna siebie i przez to zaliczam same porażki życiowe. Co powinnam zrobić? Czy te operacje pomogą mi się poczuć lepiej i pewniej?