Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam troszkę wyrzutów sumienia...

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuję pokój. Właściciel mieszkania zaproponował mi wspólnie spędzanie Świąt. Ja miałam w planach głównie leżeć w łóżku, nic nie robić i odpoczywać. Nie potraktowałam go do końca na poważnie. Tym czasem wspomniany pan od tygodnia intensywnie zajmuje się przygotowaniami do Świąt. Pytał mnie co lubię, co chwilę biega do sklepów po jakieś zakupy spożywcze, dzisiaj upiekł ciasto, coś tam gotuje i ma plany co będzie jeszcze przygotowywać. Jak to obserwuje to trochę mi go szkoda... :o

Gość gość
Hahaha ostatnie zdanie najlepsze; D Co ci szkodzi? może nie ma bliskich, cieszy się świętami , przeciez cię nie zabije... spedz z nim troche czasu, dasz mu radosc:) a na drugi dzien poodpoczywasz

Gość gość
Bo jest mi głupio i wstyd... On się naprawdę w to zaangażował, a ja kompletnie nic. :o

Gość gość
nie spedzilabym z zadnym samotnym panem zadnych swiat bo potem problemy

Gość gość
Serio? Ty znowu temat o tym samym zakladasz aspolecznico??:O

Gość gość
a co to za problemy? spędzi z nim troszkę czasu i będzie szczęśliwy skoro jest samotny. :)

Gość gość
bo potem łaziłby za mną albo gapił się jak ciele ,to nie na moje nerwy

Gość gość
11:15 - nie przesadzasz? jak z nim mieszka to też może na nią patrzeć. nic się nie stanie jak spędzi z nim trochę czasu w święta, tym bardziej że to starszy człowiek.

Gość gość
Gosc 06:19, haha tez juz ktorys raz widze temat tej laski z tym samym "problemem"

Gość Aspołecznica
Cześć! Tu aspołecznica. :) Zaproponowałam dzisiaj temu właścicielowi, że przygotuję sałatkę na Święta. Wiem, nie popisałam się szczególnie, ale chyba lepiej tak niż kompletnie nic...