Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim cudem nie miałam promili alkoholu?

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie bardzo mnie to interesuje. Wczoraj o godzinie 14 wypiłam pół litra z koleżanka czystej wódki. Potem o 17 piwo, o 19 piwo, o 20.30 kolejne pół litra na pół i o północy piwo. Czyli w sumie w ciagu dnia i wieczora wypiłam pół litra i 3 piwa na 6%. Spałam 4godziny. Potem musiałam wyjechać samochodem, wyjechałam o 4.30. O 8.30 rano zatrzymała mnie policja na rutynową kontrolę, myslałam, że bedę żegnac się z prawkiem:O Wykazało mi, że jesem w zupełnosci trzeźwa. I teraz się zastanawiam jak to mozliwe? Już nawet brałam pod uwagę to, że wpadłam policjantom w oko:D ale to wersja najmniej możliwa, bo byłam bez makijażu, podkrążone oczy i zmęczenie.

Gość gość
Dobrze trawisz alkohol, możesz chlać jak świnia dalej

Gość gość
oj każdemu się zdarza taki dzień, ze wypije za dużo, więc nie musisz mnie obrażać. Ale to mozliwe, że aż tak dobrze trawię alkohol żeby nic kompletnie nie wykazało?

Gość gość
to nie cud autorko:)Kiedys wypilam od 13 4 piwa, a o 21 bylam w szpitalu. Pobrali mi krew i badali tez zawartosc alkoholu. Sama bylam w szoku, ze wyszlo mi zero. Ale nie dopytywalam sie od czego to zalezy.

Gość gość
to ściema:O

Gość gość
tu autorka. To nie ściema. Jak mnie zatrzymali to nawet jakoś przejęta nie byłam, smiac mi się chciało chyba z paniki, bo trzeźwa owszem się czułam tyle, że niewyspana. Nawet specjalnie źle dmuchnęłam za pierwszym razem, ale niestety kazali drugi raz. Jak usłyszałam, że kontrola trzeźwosci przebiegła prawidłowo i jestem trzeźwa całkowicie to byłam w nie małym szoku.