Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyszedl i nie wrocil

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj poklocilam sie z chlopakiem. Wyszedl ok 20 i nie wrocil do tej pory! Napisalam mu sma z pytaniem gdzie jestes to odpisal,ze jest u swojego ojca a kiedy odpusalam "taaa jasne" zadzwonil, ale nie chcialam z nim gadac i sie rozlaczylam. Dzis napisal jak bylam w pracy"hej jak tam w pracy?" nie odpisalam,bo bylam zla. A teraz go nie ma i sie nie odzywa. Co mam myslec?

Gość gość
Ktos cos?

Gość gość
Mieszkanie razem? Ile macie lat ?

Gość gość
Mieszkacie

Gość gość
Dalej udawaj księżniczkę, to Cię kopnie i będzie miał rację!

Gość gość
Tak. Ja 30,on 36.

Gość gość
Akurat do ksiezniczki to mi daleko. Facet nie wraca na noc a ja mam go po rekach calowac?

Gość gość
I takie rzeczy sobie robicie ? Myślałam że to jakaś Małolata pisze.

Gość gość
Ja mieszkam z facetem 5 lat i nie wyobrażam sobie żeby nie wrócił na noc.

Gość gość
Skoro nie wraca,widać że ma Cię dość.Powinnaś dążyć do pojednania a nie udawać księżniczkę,kpw?

Gość gość
No właśnie dziwi mnie to, bo zawsze sie jakos tam dogadywalismy w koncu... Zaczynam sie zastanawiac czy on nie jest u jakiejs laski, choc to raczej mo prawdopobobne....

Gość gość
Tez spodziewalam się, ze to para 20 latkow. Widać dzisiejszy 30 latkowie są bardzo niedojrzalie.

Gość gość
A dlaczego mam dazyc do.pojednania? To on wywolal awanture. I nie jestem ksiezniczka, w tym zwiazku mozna powiedziec,ze ja jestem facetem.

Gość gość
Masz rację,dzisiejsze młode pokolenie ma coraz to bardziej zryte berety.To wina psycholożek TVN i lewackiego wychowania.Rosną mamejowate c***y w rurkach itp.

Gość gość
Jeśli się nie odzywasz, to mnie nie dziwi jego zachowanie. Też by mi się nie chciało z tobą gadać. Zamiast zadzwonić do niego to pytasz na forum? Jeśli jesteś tak zacietrzewiona, że nie potrafisz nawet odpisać SMSa, to trudno nazywać to dojrzaliscia...

Gość gość
Jeśli chcecie być razem musicie się starać dogadac a nie strzelać fochy. To do niczego was nie doprowadzi chyba że do rozstania

Gość gość
Gdyby napisal,ze chce sie pogodzic pogadajmy to ok,ale on nie wraca ma noc i jakby nic sie nie stalo pyta mnie co tam w pracy. Tak zawzielam sie,bo gdybym to ja wyszla ot tak sobie to bylaby afera jak nie wiem co!A jaka ja mam pewność,ze jest u ojca a nie u jakiejs d**y?

Gość gość
Dostałaś odpowiedź! Reszta należy do Ciebie.Uporem możesz tylko temu zaszkodzić,widać że mało z tego rozumiesz

Gość gość
No tak a gdyby facet napisal,ze dziewczyna nie wrocila na noc to zaraz byscie pisaipisali,ze d***** i pewnie jest u gacha. Ale jak facet wychodzi to wina kobiety, bo jest uparta i nie dazy do zgody.