Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postępować z facetem który

Polecane posty

Gość gość

Sam nie wie czego chce, boi się poważnych tematów które sam inicjuje a gdy ja po czasie podejmuje temat on zrywa, mówi że mnie nie kocha że nic nie czuję i nie poczuje, po czasie chce powrotu. Który cwaniakuje a przy mnie gdy się widzimy czuły itp. Jak postępować z takim facetem pytam bo znamy się rok, jego rodzina liczy że przy mnie się jakoś zmieni ale wątpię.

Gość gość
Moze wam sie uda

Gość gość
Wczoraj podjęłam temat dziecka może w przyszłości tak chciał i ja chciałam, i dzisiaj rano mi napisał że mnie nie kocha i nic nie czuje i życzy jak najlepiej. Boi się odpowiedzialności. Nic nie pisze, nawet nie wiem co robić.

Gość gość
On ma zaburzenia, i mi przy ostatnim zerwaniu powiedział że czasem nie panuje nad tym co mówi. Zapewnialam go ze ja to rozumiem że jestem bo kocham ale puszczam wolno. Jak z nim postępować ?

Gość gość
Nie postępować... Rzucić. Naprawdę nie szkoda Ci życia?

Gość gość
Olać. W życiu bym nie latała za kimś, kto wprost mówi, że nie kocha.

Gość gość
Jak facet zmienia zdanie to trzeba go trzymać za słowo tego ostatniego... jak mówi, że nie kocha i chce się rozstać -- Ty traktujesz to poważnie i jako ostatnie słowo. Nie pozawalasz mu już na zmianę decyzji, klamka zapadła, tak się człowiek czasem uczy podejmować decyzje, gdy nie ma odwrotu by decyzję zmienić. Nie ma miejsca na szastanie słowami i bawienia się drugą osobą. v Jacy są jego rodzice?? Jaką ma relację z nimi? Ile macie lat?

Gość gość
Czekaj, czekaj, pytałaś go o dziecko, ale nawet nie macie ślubu? Jeśli on nie potrafi się zdecydować na ślub, tzn że nawet z tym ma problem by się związać na stałe a co dopiero by wziąć odpowiedzialność za nowego człowieka, dla takiej osoby to już jest kosmos!! Wszystko musi być po kolei. Nie dziwcie się potem, że zostajecie same z dzieckiem, skoro facet nawet na deklaracje że chce z Wami być nie jest w stanie się zdecydować, to dużo mówi o dojrzałości obecnych mężczyzn!!