Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 14

Polecane posty

Gość gość
otulona_snem dziś nieplacenie na potomnych to nie lamanie prawa? x x Mój kolega z KODu nie płaci alimentów bo nie ma dzieci. x masz kolegow w kodzie? no rewelacja!! a czy taki sam debil jak ty czy jeszcze wiekszy ??

Gość gość
kilka dni temu go pytano (kijowskiego),z czego żyje,odp z dobroduszności rodziny :D.I to ma być autorytet! :D

masz kolegow w kodzie? no rewelacja!! a czy taki sam debil jak ty czy jeszcze wiekszy ?? x x Nie jest debilem takim jak ty... Większym też nie.

Gość gość
23:11 [zgłoś do usunięcia]otulona_snem chuuj tam,ale jeszcze te k****e dorwe co ludziom sie naraza jeebane pi**zisko teraz niby fajowska udaje picze ludzie pamietaja k****o cos zrobila,sekret masz co nie?,zabawimy sie? 23:08 [zgłoś do usunięcia]otulona_snem twoje kuurewko miejsce w szeregu..to wiesz gdzie jest jak ja jestem co nie? 23:15 [zgłoś do usunięcia]otulona_snem jak mi sie zechce pi**o,i jak mi uwierzy,a uwierzy to masz pi**o przeej**ane obys szczezla ;D

gość dziś kilka dni temu go pytano (kijowskiego),z czego żyje,odp z dobroduszności rodziny smiech.gif .I to ma być autorytet! x x Skoro dla ciebie Kijowski to autorytet to należy ci współczuć, co też czynię...

Gość gość
masz kolegow w kodzie? no rewelacja!! a czy taki sam debil jak ty czy jeszcze wiekszy ?? x x Nie jest debilem takim jak ty... Większym też nie. x to moze chociaz pedrylem albo ekologiem ??

Gość gość
16:23 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem sram na ciebie i twoj zal a teraz wypierrdalaj

Gość gość
nowohucki smieciu swieta kolejne spedzisz na kafe sapiąc na jaroslawa i pis?? czy zamkniesz ten swoje P.I.E.R.D.O.L.O.N.Y wredny pysk na ten czas komusza gnido?

Gość gość
08:54 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem kazdy sposob na lans jest dobry,tylko kretynka zapomina ze sa tez panele 08:56 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem poza tym taka przasna uroda wsiowej slunskiej kluski,z malymi oczami ,ale to takie moje subiektywne wrazenie..zero eterycznosci,humoru, polotu i subtelnosci 09:01 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem a teraz spierrdalam stad nie bede podnosic tematu jakiemus zjeebowi,wielbiacemu glupia,pusta i do tego szpetna larwe

Gość gość
19:49 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem np Ci powiem majac ten jeden rubin na palcu,mialabym nieciekawa sytuacje to o ile by mi wczesniej nie zdjeli,a i na to sa sposoby inne to bym sie tym pierscieniem obronila spokojnie,jednym jedynym,jeden strzal w jaja tym,albo w oczodol i gosc lezy,no jakby bylo,dwoch lub chuujow trzech to arizona z grzybnia i helol ,ale mowie o sytuacji 1 na 1,nawet z mezczyzna

Orange... Te cytaty z otulonej na pewno są pouczające i mowiące sporo o niej. Wiekszości nie znałem. Ale... Może jednak zostaw je na lepsza okazję... Bo tak to trochę bez sensu...

Gość gość
iftar na tych lotniskach wszystkich na swiecie popwinno sie pozwalniac ciapatych co tam pracuja bo to oni zapewne pomogli przemycic granaty na poklad samolotu !! 2017 rok to powinien byc czas najazdu na ta rase bialej rasy !!!!

Gość gość
19:44 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem na corki zawsze mozna liczyc no spieniezyl gnoj ,zreszta nie tylko moje zloto menda p*********a

Gość gość
przygotowaliscie cos na wigilie czy tylko p******ic potraficie u tego frajera na topiku?

Gość gość
Niech wszyscy zobacza jaki z wielkiej damy jest prosty patol. A nie, przepraszam, my nie wiemy jakich ona miala potomkow i kim byli :D

_iftar_ dziś Ziemkiewicz: Pracownicy Sejmu nie pójdą do domów na Święta, bo Grzesiu i Rysiu się rozsiedli x x To chyba bzdura bo co ma jedno do drugiego? Straż sejmowa jest bez względu na to czy jest ktoś w Sejmie czy nie. A do obsługi odciętych protestujących ludzi nie potrzeba nikogo...

Gość gość
19:42 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem jeden chuujek policjant zreszta byly,ma lombard w centrum Bialego i mowi"jak sie zdarzy dam ci slonko( fuujk**wafujj) znac cos podobnego",ale chuuja sie zdarzy takie pierscienie sa unikatowe on mial z 80 lat.. tak ja np mam z rubinem i to k****a naturalnym jeden taki pierscien ze jest w stozek,ten rubin,ze jak jeebniesz to upadnie kazdy,a jednoczesnie jest bizuteria ktora sie skrycie chowa,mam na palcu ale jednoczesnie jest bronia,taki cwancyk i fiki miki p.s. wk**wiam sie szkoda slow

Gość gość
A tu wielka szkoda ze jak zawsze zrobila tylko z geby doope: otulona_snem 2012.07.14 nie musicie mnie usuwac i blokowac sama sie usune lapka.gif )) Kolejna porcja cytatow z prymitywnej patodebilki nastepnym razem 🖐️

Dla Iftar żenadą nie jest łamanie prawa przez pana niestety prezydenta, przez pania niestety premier, przez pana niestety marszałka sejmu itp, itd. Żenada natomiast jest protestowanie przeciwko temu... Można i tak ale po co? :O

Gość gość
Dla Iftar żenadą nie jest łamanie prawa przez pana niestety prezydenta, przez pania niestety premier, przez pana niestety marszałka sejmu itp, itd. Żenada natomiast jest protestowanie przeciwko temu... Można i tak ale po co? x w twoim omamie lamia te prawo co najwyzej :D albo na wiecu kodu tak ci powiedzieli :D

w twoim omamie lamia te prawo co najwyzej smiech.gif albo na wiecu kodu tak ci powiedzieli x x Nie. Łamia prawo wg opinii większości polskich i unijnych prawników.

Gość gość
2,5 metra, jodłą kaukaska, zapłaciłem 350 zł. x postawiles to w kawalerce?? buahha 350 zeta dac za choinke to trzeba byc jebnietym :D powies sie na niej

gość dziś 2,5 metra, jodłą kaukaska, zapłaciłem 350 zł. x postawiles to w kawalerce?? buahha 350 zeta dac za choinke to trzeba byc j**nietym smiech.gif powies sie na niej x x W jakiej kawalerce? Nie posiadam takowej. Mam dwa mieszkania ale wielopokojowe...

Gość gość
Otulona.... Nie lepiej poświęcić teraz te dni przed BN dziecku, iść na spacer, pośpiewać kolędy, popichcić, pokazać szopkę, porobić ozdoby własnoręcznie :o Naprawdę będziesz tu przegrywać (wraz ze swoim dzieckiem) nawet w święta? :o Weź ty się lecz :o :o p.s. Mało w tobie empatii jak na kogoś, kto jest w żałobie. Chyba, że ta śmierć bliskiej osoby to tylko na potrzeby topiku, jak to było na innym sławetnym temacie na Ciąży i Macierzyństwie ( o ironio - o narodzonym dziecku)

Gość gość
Jaka ta cała unia, tacy jej prawnicy,czyli do du... . :D

Gość gość
w twoim omamie lamia te prawo co najwyzej smiech.gif albo na wiecu kodu tak ci powiedzieli x x Nie. Łamia prawo wg opinii większości polskich i unijnych prawników. x bo chyba tvn tam maja tylko :D