Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 14

Polecane posty

Gość gość
Obspermiona udaje ze deszcz pada :D

Zacina się coraz bardziej. Jeszcze dzisiaj, zanim wyjade, zrobie nowy topik... Przecież musicie przez Święta coś robić....:D

Gość gość
bo chyba tvn tam maja tylko x x No tak... To raczej zamyka dyskusję na ten temat...pechowiec.gif x no wlasnie wiec zamilcz z tymi swoimi madrosciami cieciu piertolony

Gość gość
A po patologicznej wigili najepka i znowu kretynki beda krytykowac, ponizac i wyzywac. Alleluja! :D:D:D

Gość gość
Otulona Snem: Po ile choinki? Iftar: 30zł OS: Zakładałam 50-60zł I: Za 50zł masz wypasionego świerka OS: Śliczny I: Za 50zł ze stojakiem OS: piękna I: :) OS: :) :) I: :) OS: :) :) No tumanice no :D :D :D

Gość gość
Myr zapije, Otulina zapije... Biedne dzieciątko. Dobrze, że już nie w NIemczech, bo by się odpowiedni ludzie tym zainteresowali.

Gość gość
Gadajcie sobie co chcecie,ale je sie obie fajnie czyta.:D:D:D

Gość gość
na pewno są mniej oderwane od rzeczywistości niż TW shatyn

Gość gość
OS: Zadzwonię do ciebie w święta, dam znać kiedy zadzwonię. I: Dobrze, wyślę ci wcześniej smsa. OS: Nie, napiszę tutaj. I: Ok. OS: :) I: :) :) OS: Także będę dzwonić. I: No dzwoń. Co prawda święta to czas który spędza się z rodziną i najbliższymi, a nie wisi na słuchawce ze znajomą noł-lajfem ale dzwoń. OS: Zajmę ci tylko chwilę, Mirek wyskoczy akurat po piwko to wtedy dryndnę. I: :) OS: :):) I: Także te świerki po 30zł. OS: Dobrze, że nie napisałaś, ze kupujesz jodłę, bo musiałabym kupić to samo, co szatyn. I: :) OS: :) :)

Gość gość
Troje przyjaciol z kafeterii :D:D Ciekawy czy w te swieta Odurzona znowu bedzie komus grozic ze go dorwie surfysyna i go zajepie? :D

Gość gość
I: pije kawke OS: ja ide zrobic kupe I: zrob koniecznie dla poprawy samopoczucia. I: ja kiedys nie zrobilam i powiedzialam ze nigdy wiecej.

Gość gość
Kochani i drodzy wyborcy PO i Nowoczesnej - nie jest Wam tak zwyczajnie i po ludzku przykro, nie jestescie źli, że z powodu braku alternatywy musicie głosować na takich nieudaczników, Nowoczesna jeszcze nie ma programu, a PO nie ma go już od 9 lat i nigdy nie stworzy, nie jest Wam wstyd, że jedyne co potrafią wasi wybrańcy, to burdy, waśnie, awantury, żądania i destabilizacja życia w kraju - rozumiem, że Wy nie kochacie PiS-u i nie mam zamiaru przekonywać Was do niego, ale na Waszym miejscu przestałbym popierać nieudaczników - niech każdy z Was rozstrzygnie we własnym sumieniu, czy PiS robi coś złego Polsce i Polakom, może zrobił cokolwiek złego Wam osobiscie, a może komuś, kogo znacie, nie - nie ma takich osób, to w czym rzecz?-) Wesołych Świąt-

Gość gość
Nie jest mi wstyd bo w ostatnich wyborach nie glosowalem. Mam nadzieje, ze w ciagu 3 lat pojawi sie jakas nowa sila na scenie politycznej, ktora zabierze glosy Nowoczesnej, PO i polaczy wszystkich przeciwnych pisiorskiej mini dyktaturce pod przywodztwem kogos nie bedacego na starcie skompromitowanym kretynem. Mysle, ze wtedy nie bedzie zadnego wstydu w porownaniu z oddaniem glosu na Piotrowicza, Suskiego, Blaszczaka czy Piotrowicz :) Czego sobie i wam drogie pisiaczko- kukiziki zycze. No i ogolnie wszystkiego najlepszego :)

Gość gość
PiS różni się tym że tam ma jakaś wizje kraju, mnie się ona nie podoba ale wolę żeby rządzili oni niż Nowoczesna Platforma które są wydmuszkami politycznymi.

Gość gość
Ostatnia miala byc Pawlowicz 🖐️

Gość gość
15:04 A ta nowa siła polityczna to jaki miałaby mieć program? Bo brzmisz trochę jak kolejny oszołom z Razem albo innego twojego ruchu.

gość dziś PiS różni się tym że tam ma jakaś wizje kraju, mnie się ona nie podoba ale wolę żeby rządzili oni niż Nowoczesna Platforma które są wydmuszkami politycznymi. x x Wizja pisu to wizja Jarosława K.czyli prawicowy zamordyzm wprowadzony dzięki łamaniu konstytucji i prawa.

Gość gość
Ja lubie i Iftar i Otulona.:D:D:D

Przedsiębiorstwa publiczne czekają na nowy rozdział środków unijnych, prywatne nie są pewne polityki gospodarczej państwa. W efekcie jedne i drugie wstrzymują się z inwestycjami - informuje NBP. Poziom inwestycji w dużych i średnich firmach niefinansowych zmniejszył się w III kwartale aż o 12,2 proc. rok do roku - poinformował Narodowy Bank Polski. To już trzeci kolejny kwartał, w którym nakłady na środki trwałe obniżały się.

Gość gość
Ty nie lubisz?:D:D:D Gadaj sobie co chcesz,ale zle nie sa.:D:D:D

Gość gość
Jaki program? Nie napisze ci programu? ale tak na szybko np brak zgody na osiedlanie uchodzcow, liberalizm gospodarczy, szacunek dla prawa i instytucji panstwowych, mniej ostentacyjna i wybiorcza polityka historyczna, uniezaleznienie mediow publicznych od oficerow politycznych, dazenie do zaciesniania zwiazkow z UE i wzmocnienia w niej naszej pozycji..

Gość gość
Ktora to tak sobie kadzi? :D

Gość gość
Jak juz ktory,i nie sobie.:D:D:D

Gość gość
Mirek,albo Pavlo.Jeden z dwoch.