Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem szefem i mam do was pytanie

Polecane posty

Gość gość

ile dać pracownikom na święta bo podobno jest taka tradycja? Ile u was dostajecie? Ja mam firmę dopiero drugi rok a dopiero w tym roku zatrudniłem 3 osoby. Czy jeśli złożę wszystkim życzenia i dam po 500zł będzie w porządku?

Gość gość szarrriiikkkk
na waciki?!

Gość OlciaFifolcia
Na waciki??? Myslisz, że 1500 zł oddane ze swojej kieszeni to mało? Autorze, ja bym się miło zaskoczyła taką kwotą jako pracownik :)

Gość gośćula
ludze patrzcie realnie,gosć ma małą firmę od niedawna,zatrudnia raptem troje ludzi,płaci kureski zus,a wy piszecie ze 500 to mało. Jako pracownik i niegdyś pracodawca (US mnie zniszczył) uwazam że 500 zł to w sam raz. W mojej obecnej pracy (duża prywatna firma) w zeszłym roku dostaliśmy po 300 zł ,w tym roku ponoć ma być 400

Gość gość
Jako pracownik małej formy, powiem Ci, że też zależy jakie zarobki maja Twoi pracownicy na tym etapie funkcjonowania firmy. 500zl to ładna kwota i gest, ale kazdego roku powinienes wraz z rozwojemy firmy (ktora bedzie zachodzic dzięki pracownikom) zwiekszac im te premie świąteczne. Tak przynajmniej jest u mnie.

Gość gość
Pierwszy rok zatrudnienia, firma drugi rok ,dobra kwota. Pomyślałbym że facet nie syc i chce żeby pracownik chciał tu zostać na dłużej. Wielu na początku nic by nie dało.

Gość gość
500zł to jest bardzo duża kwota jak na dodatek świąteczny, na ogół w firmach dostaje się 200-300zł o ile w ogóle się dostaje. Kiedyś była moda na bony zakupowe do marketów, bo od tego nie trzeba było płacić podatku, ale teraz nie słyszałem aby ktoś ze znajomych takowe bony dostawał.

Gość gość
Daje się tyle na ile cię stać, jeśli pracownicy przynoszą wysokie zyski firmie, to i odwdzięczać należy im się odpowiednio.

Gość gość
Nic im nie daj.

Gość gość
Zależy ile ci twoi pracownicy zarabiają, jeśli nie więcej niż 3tys na rękę, to 500zł jest dobrym dodatkiem.

Gość gość
Głupi jesteś . Nic nie dawaj pasożytom Otrzymują wynagrodzenie

Gość gość
hahaha dobre ►

Gość gość
500zł brutt to tylko 348zł netto tyle dostałam słabiutko byli tacy co dostali 3 lub 4 razy wicej byli lepsi i gorsi ja do tej drugiej grupy nieststy

Gość gość
19.38 nie jestem za oszstwem,ale popieram swojego szefa bo u mnie w firmie tego typu premie wypłacane sa pod stołem,właśnie przz ten cholerny podatek

Gość gość
Moja mama dostała 300zł brutto. Pracuje w budżetówce

Gość gość
500 to ok kwota, ale'daJ do ręki, bo bez sensu dawać premie brutto, na rękę będzie mniej. Ja najwięcej dostałam premii na święta 400. A rok wcześniej u tego samego szefa 50 zł:P

Gość gość szariiikkkk
to co dasz to i tak ci zabraknie...bo to kurwy roszczeniowe som... krysztopolskie...glogowskie