Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla ludzi z Warszawy czy mieszkalibyscie w Opolu lub innym mieście podobnej wiel

Polecane posty

Gość gość

Wielkości co opole czy opole i tym podobne to dziury i zadoopia czy wręcz przeciwnie? Może ktoś z was był kiedyś w Opolu?

Gość gość
kołbuc weź leki świrze

Gość gość
Nie jestem swirem rozumiesz?

Gość gość
jesteś, jesteś i to z solidnie nasraną kopułą

Gość gość
Nie nie jestem lepiej przeprowadz się do opola debilu będziesz mieć blisko do szpitala psychiatrycznego w Opolu na wodociągowa 4

Gość gość
jakie to szczęście, że ty masz blisko bo to właściwe miejsce dla ciebie i jeszcze nie raz tam będziesz gościł 🖐️

Gość gość
Owszem ale ja lecze się z depresji zrozum nie jestem wariatem lecze się z depresji Teraz będę do poradni też na wodociągowa jeździł co miesiąc na wizytę kontrolną i psychiatra mi leki będzie przepisywać ps wcześniej przez półtorej roku jeździłem co miesiąc do psychiatry do Wrocławia też blisko 75 km od polkowskiego do Wrocławia mam ale przestałem brać leki i depresja nawrociła i teraz do Opola jeżdżę

Gość gość
tak ci tylko powiedzieli, że masz depresję, żeby ci przykro nie było a w rzeczywistości masz cały szereg chorób psychicznych począwszy od fiksacji, manii prześladowczych, psychozy itd. I widzi to każdy kto choć rzuci okiem na twoje tematy 🖐️ tak więc wariatkowo to odpowiednie miejsce dla ciebie

Gość gość
Nie mogli mnie oszukać bo jestem pełnoletni i nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie bo mam pełną zdolność do czynności prawnych i sam podpisałem zgodę na obserwacje i miałem wgląd jako pełnoletni obywatel do dokumentacji medycznej więc nic nie mogli mi wmówić ja wypisałem się po 10 dniach na żądanie...

Gość gość
to że jesteś pełnoletni nie znaczy, że jesteś dorosły masz umysł typowego kilkulatka. twój sposób wypowiedzi, tematy itp. o tym świadczą. Zresztą prawda jest taka, że masz autyzm lub zesp. Aspergera i tyle.

Gość gość
Nie mam autyzmu ps widziałeś mój filmik z oddziału w opolu zamieściłem ostatnio? I co nie jest tak strasznie jak mityczne "wariatkowo" nie wygląda widziałeś ten filmik?

Gość gość
Ten filmik mam w jednym z tematów zamieszczony nie chce mi się włączać laptopa i zamieszczać linków wejdź na spis tematów na kafe i zobacz ten filmik i oceń

Gość gość
Ten filmik jest w temacie dowód że byłem w psychiatryku YouTube wejdź na spis tematów i obejrzyj go on trwa 45 sekund tylko ps nie chce specjalnie włączać laptopa zobacz ten filmik

Gość gość
Zobacz tamten filmik