Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawdziwy satanizm

Polecane posty

Gość gość
Satanizm filozoficzny nie widzi nic złego w zabijaniu, wręcz przyzwala na nie. Ilekroć zwróciłam uwagę wyznawcom tego nurtu na to, tylekroć nie wiedzieli co odpowiedzieć, ha!

W świecie przeciwieństw się zabija. Swiecie śpiącego Atmana zwracającego swoja uwagę na jeden wymiar kreacji Nembutsu.. no Tak właśnie jest Pamietam jak sie czyste dusze zwracaly do siebie próbując nawiazac przy akcie jednej czynnosci wnikaly w gestosci materrii. Sat nieświadomość taka w skrócie której spi jej sprawca Bóg Trwający i ten wymyślony i tez realny bo jesteśmy twórcami w świecie który jest, ale jest kogoś innego, ale na probe sie to dzieje.:D wszedzie :D nasze inkarnacje, tzn niektórych bo ja jestem z 11 Wymiaru i stoje na strazy prawa siły Wyższej.;) i nie istnieje obiektywnie nic przeciwnego . Wszystkie dualizmy gina w swiadomosci z wyzszych wymiarow i tyle, czy maja racje w sumie tacy musza byc czy moga byc prawdziwi. Satan tez jest Prawdziwy i sie z nich smieje a ja wraz z nim sie smiac moge :) Prawdziwi zli no w nizszych Niebach nieprzebudzonych jest tak a nie inaczej. prawa Nembutsu sa nieuniknione. xD

Gość gość
Prawdziwi satanisci niszcza tylko wartosciowe jednostki.Tam gdzie jest duzo swiatla zlo sie zbiera,zeby zniszczyc.

Gość gość
a która religia widzi coś złego w zabijaniu? Satanizm różni się tylko tym, że podkreśla konsekwencje - jak kogoś spróbujesz zbaić to licz się z tym, że za to zapłacisz.

Gość gość
Gość wyżej - jesteś idiotą czy udajesz? Większość religii widzi coś złego w zabijaniu - chrześcijaństwo, buddyzm itd. określa zabicie kogoś jako coś etycznie złego (nie licząc samoobrony). Zdanie satanizmu jest natomiast takie - chcesz to zabij, ot co, Twój wybór. Żadnego systemu moralnego/etycznego, tylko prawo naturalne. Znam trochę satanistów, sporo czytałam takowych forum swego czasu i sataniści nie są ani pacyfistami ani socjalistami.