Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UK zgadzacie sie

Polecane posty

Gość gość

Za duzo ludzi. Za malo placa. Za duzo wszystko kosztuje.

Gość gość
Wszystko zalezy ile zarabiasz i w jakim regionie mieszkasz.

Gość gość
Wez minimalna pensje i poludnie kraju na przyklad pod uwage...

Gość gość
Masz pozwolenie na uzywanie mojego tematu ? :P

Gość gość
Tak, w PL jest dużo taniej i Polak Polakowi pomoże. A zachodnie pensje już doganiamy.

Gość gość
"Polak polakowi pomoze" BUAHAHA to zart tysiaclecia :D co za tepe przyglupie qrwy tu pisza to brak slow :D

Gość gość
Ja mieszkam w Szkocji, zarabiam 22 tys f rocznie, mąż więcej i wcale nie narzekamy.

Gość gość
Najgorzej jest w Londynie

Gość gość
23:59 Nie narzekacie bo byliscie biedni w Polsce, ale jak ktos nie byl i widzi roznice w cenach teraz i kilka lat temu w UK to sie zastanawia czy nie lepiej sie spakowac....

Gość gość
Jak ktos ma normalny zawod w Polsce to sobie radzi. Bydlo sprzatajace , samotne matki, kelnerki i inne bydlo robotnicze ma troche lepiej w UK :P ale reszta zdaje sobie sprawe jak UK lubi opiertalac z kasy.

Gość gość
Widzisz ja nie mam porównania bo w PL nie pracowalam. Z tutejszym wykształceniem i b.dobrym poziomem ang mam dobra pracę, nie narzekam. Rosnące ceny można zaobserwować ale mnie to jakoś nie dotyka.

Gość gość
do 01:22 skąd wiesz, czy byłam biedna w Polsce? dobre. i tak, widzę różnicę w cenach w UK teraz a kilka lat temu, bo jestem tutaj 8 lat

Gość gość
do 01:22 W Szkocji chyba serio nie byłeś. tu ceny mieszkań nie są jak w Londynie. w centrum miasta takiego jak Edynburg czy Glasgow spokojnie wynajmiesz mieszkanie 2 bed 2 łazienki, spory salon itd, ok 60-70 m kw, za 750 f mies., lub za mniej! council tax ok. 160. gaz prą internet auto to chyba tak samo całe UK.. więc wiesz ile mniej wiecej. to jak myślisz, jak ja mam miesięcznie netto ok 1500 a mój mąż prawie 1700 na rękę, to myślisz, że mamy kiepski poziom życia?? :D :D nie, mamy naprawdę fajnie.

Gość gość
Ci co widza te roznice w cenach, te Pl miodem i mlekiem płynaca .. i zastanawiaja sie czy nie spakowac walizek.. dawajcie !! Wiecej zostanie dla nas :)

Gość gość
polaczki to kvrwy, je/bac ich w osrane doopy

Gość gość
Wielu z was koloryzuje. Jednej osobie na dziesiec sie cos tam uda zagranica, nie wszystkim kafeterianom... A moze to, ze macie co wlozyc do gara i na czynsz to jest dla was sukces? To nie wnikam:D:D