Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawiła mnie i odeszła do kobiety!

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, czuję się z tym fatalnie! Byliśmy ze sobą 4 lata, jesteśmy już po 40- więc dojrzali. A tydzień temu ona odeszła... do kobiety! W związku układało nam się dobrze, ja byłem szczęśliwy, ona narzekała, ze ma mało czułości i bliskości emocjonalnej, ale ja już jestem takim facetem, ze nie lubię przytulanek i romantyzmów, a konkrety. Po czasie wydawało mi się, ze ona do tego przywykła, stwarzała wrażenie szczęsliwej. Poznała w pracy koleżankę, myslałem, ze to zwykła przyjaciółka, a ona powiedziała mi, ze odchodzi do niej, że nigdy nie była z kobietą, kobiety jej nie pociągały, ale cos jej sie zmieniło, że ta kobieta daje jej wszystko, czego jej przy mnie brakowało- czyli tą czułość, bliskość itp, że teraz to ona się czuje spełniona emocjonalnie i kochana. Spakowała się i odeszła. W związku była dobra, wszystko dla mnie robiła, kochany się czułem, ale coś jej odbiło chyba! Wolałbym, by odeszła do faceta, nie mogę znieśc, zę rzuciła mnie dla baby!

Gość gość
Tobie było dobrze bo robiła dla Ciebie wszystko, a Ty olewałeś jej potrzeby.

Gość gość
Haha i dobrze Ci tak.

Gość gość
ZaWSZE MOŻESZ POSZUKAĆ WSPARCIA U FACETA;)

Gość gość
Mam wrażenie, że to prowo napisane przez kobitę :P

Gość gość
to prowo napisane przez koniotrzepa jarającego się "lesbijkami", a raczej tym jak je przedstawiają w p****lach