Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przypominam że GGGB jest BISEKSUALNA

Polecane posty

Gość gość

Mam nadzieję, że temu nie zaprzeczy, bo kiedyś oficjalnie się do tego przyznała.

Gość gość
tak samo jak zbereźnik który był jej kontem i kumaci to wiedzą...

Gość gość
kumaci to wiedzą że gggb to jest him

teraz jestem tez zbereznikiem? :D On tu nie wroci i moim zdaniem juz nie pasuje do tego forum.;) Dlugo gadalismy przedwczoraj. Chce sie spotkac, w koncu caly czas utrzymujemy kontakt.;)

GośćKatowice dziś SAM JESTES ONO, A PO DRUGIE TO ZALOZYLES TEN TEMAT I NAPISALES WSZYSTKIE KOMENTARZE.;)

GośćKatowice dziś Kurcze nie spotkam sie ze zberem przed swietami, juz nie zdaze, ale jutro bedziemy rozmawiac-mam mu cos przekazac?:D

sorry ale nie jestem tamtym Mieczem(?):D OBSTAWIAM dwie osoby, ktore mogly zalozyc taki profil.:D

GośćKatowice dziś Pozdrowic?:D Myslalam ze to bedzie raczej cos niecenzuralnego.:D dlaczego edytowales i usunales pytanie czy moze chce porozmawiac z toba?:D

GośćKatowice dziś znowu napisal dwa posty o tym ze chce rozmawiac i uciekl bo sie boi...:D a kloda byla wtedy tak "zainteresowana" ze poczula obrzydzenie, wyszla z meila bez do widzenia i poszla spac.🖐️:D

Gość gość
poszla spać, ale po uprzednim wymasowaniu swojego pieroga:D🖐️

ps. wziales to na serio?:D....zapomnialam ze rowniez uwierzyles w moje "zaloty" do prawika:D🖐️

Gość DJ     Dobra  Dupa
Kotaaarbaaaa masz potencjał do gnojenia, gnój takich ohydnych lewaków jak Cynik, Fubu, Piwosz czy tym podobne. GGGB mógłbyś już odpuścić, szczególnie te insynuacje jakoby była Infernalką, Muunem czy Dyziem

Napoleon Bonaparte dziś teraz zalogowales sie na to konto swirze?:D przynajmniej z niego otwarcie przyznajesz ze lezales w psychiatryku:D

Gość gość
I bardzo dobrze, że jest. Lubię gdy seksi lasia zanurza twarz w łonie innej seksi lasi gdy ją posuwam na pieska.