Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy możliwa kolejna ciąża po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

Z różnych względów planuje drugie dziecko z małą różnica wieku w stosunku do pierwszego. Powiedzcie mi przy karmieniu piersią po jakim czasie wróciła wam miesiączka? Czy to prawda że jeśli chciałabym zajść w drugą ciążę powinnam odstawić dziecko od cycka

Gość gość
a po co masz odstawiać, zapieprzaj jedno po drugim i tak z 8

Gość gośćja
Ja karmiłam niespełna 4 miesiące, a okres wrócił po prawie miesiącu od odstawienia od piersi.

Gość gość
Karmie trzeci miesiac i miesiaczki ani zadnego krwawienia nie mialam. Ale ginekolog radzil odczekac rok od porodu na druga ciaze

Gość gość
Karmię 8 miesiąc. Okresu brak. Brzuch czasem boli jak na @. Ale jeszcze nie było. Też chcę drugie dziecko szybko. Ale miałam cc wiec trzeba odczekać rok.Karmić też chcę trochę dłużej. Zwłaszcza że maleństwo jest niejadkiem.

Gość gość
Szwagierka okresu się nie doczekała, zaszła 4 miesiące po porodzie, a piersią karmiła niemal non stop.

Gość gośćja
Czyli próbuj autorko, widać karmienie piersią no gwarantuje antykoncepcji

Gość gość
Ja dostalam okresu rowno 6 tygodni po porodzie (najgorsze w moim zyciu- z wymiotami,biegunka). Karmilam corke tylko piersia do 6 m.z. A apetyt zawsze miala,bardzo ladnie na piersi przybierala na wadze. Do tej pory dokarmiam piersia (ma poltora roku). Okres rowno jak w zegarku,co 28 dni.

Gość gośćzly
Ja zaszlam 10 miesiecy po porodzie. Staralismy sie 2 cykle, karmilam piersia.

Gość gość
Ja kp 10 miesięcy. Okres wrócił po pół roku, ale mimo starań o dziecko w ciążę nie zachodziłam i nie zaszłam do tej pory a nie karmię już 5 miesięcy.

Gość gość
U mnie dwukrotnie miesiączka wracała kiedy zaczynałam rozszerzać dietę, a więc po około 6 miesiącach, a karmiłam dalej. Nie odstawiaj moim zdaniem, ale jeszcze trochę poczekaj.

Gość gość
Dwie ciaze jedna sn druga cc. W tym i tym przypadku regularne miesiaczki wrocily juz po 2 tygodniach od porodu. Mimo karmienia piersia.