Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nie kupił mi prezentu na święta :(

Polecane posty

Gość gość

Od dobrych dwóch tygodni pytałam go o to co chce dostać, do jakiej kwoty kupujemy prezenty itd. Pisałam mu jak się cieszę z prezentu, który mu kupiłam. Dodatkowo niedługo mamy rocznicę i z tej okazji również dostanie prezent. Dzisiaj spytałam go kiedy chce je dostać. Odpisał mi, że nic dla mnie nie ma (nie wkręca mnie, wiem, że nic nie ma). Wcześniej pisał że mi nic nie kupi bo nie wie co, więc napisałam mu różne przykłady i niby ok, sprawa zażegnana. A teraz okazuje się, że nic nie ma. O pieniądze tu nie chodzi. Wychodzę na materialistkę ale to jest naprawdę przykre, skoro nawet o tym rozmawialiśmy i to nie raz. Dobrze wie też jaką mi to radość sprawia bo prawie nigdy prezentów nie dostawałam od nikogo :( tak mi się chce teraz płakać, bo on to wszystko wie a i tak nie kupił nawet bombonierki Wcześniej z innych okazji też niczego nie dostawałam. Na urodziny tylko w końcu dostałam, po wyraźnych moich prośbach

Gość gość
olej go - nie jest wart milosci

Gość gość
Nic w tym dziwnego że oczekujesz prezentu. Tak się robi poprostu. Oczywiście jesli bylby problem finansowy to 100%rozumiem ale jesli ma kasę i olał temat to mu nie zależy. Tym bardziej jesli o tym rozmawialiscie.

Gość gość
A ja myślę, że to z powodu pieniędzy, tylko nie chce Ci tego powiedzieć.

Gość Zaufajmi
Przykro mi, ale temu Panu na Tobie nie zależy. Jesteś, bo jesteś. Zostaw go teraz lepiej. Jeszcze spotkasz takiego, dla którego radością będzie kupowanie Ci prezentów, i to nawet bez okazji ;)

Gość Zaufajmi
Jakby chodziło o pieniądze to by kupił drobiazg. Ale kupiłby. A nie robił z siebie debila.

Gość gość
Nie zależy u, też byłam kiedyś z takim dziadem. Że nie było mu wstyd ode mnie dostawać prezentów, a sam z siebie nic mi nie dawał. O zwiędłego kwiatka za 2 zł z najgorszej kwiaciarni w mieście błagałam go 3 miesiące. Upadlasz się dziewczyno prosząc go o prezent, on sam powinien wiedzieć, że swoją kobietę należy czymś obdarować. Zobaczysz, że prędzej czy później będziesz miała tego dość do tego stopnia jak ja, że nawet 5 zł będzie ci żal mu pożyczyć, bo będziesz sobie kalkulować, ile tracisz na nim.

Gość gość
Nie wierz w wymówki o pieniądzach, jak facet chce to zdobędzie chociażby te 30 zł na głupie perfumy, ale z pustymi rękoma nie przyjdzie. Mój chłopak jak miał 17 lat i rodziców, co mu nawet grosza nie dawali potrafił pieniądze na prezent znaleźć, więc dorosły chłop tym bardziej sobie poradzi.

Gość gość
Lol ale bidak i frajer - nic mu nie dawaj po choinkę to nabierze szacunku :)

Gość gość
Ma Cię w dupie. Zakończ to bo się poniżasz.

Gość łysy gruby robal
Prezenty to idiotyzm, szczególnie wymuszane, jesteś debilką, za dużo TV i mózg masz wyprany w peezdu. Facet powinien cie kopnąć w doope, bo jesteś materialistka i umysłowo wyprana przez media.

Gość durna baba w martrix
1. "święta" to debilizm aby zdzierać kase z tępaków 2. Prezenty nie powinny być oczekiwane i wymuszane 3. Jesteś tępa suka

Gość baby to idiotki
Zaufajmi wczoraj Przykro mi, ale temu Panu na Tobie nie zależy. Jesteś, bo jesteś. Zostaw go teraz lepiej. Jeszcze spotkasz takiego, dla którego radością będzie kupowanie Ci prezentów, i to nawet bez okazji oczko.gif Zgłoś co za idiotyzm, tak, nie zależy mu bo nie wydaje kasy na jakąś tępą peezde, typowa babska logika, baby są tak durne że pojęcie przechodzi