Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powinnam zrobić w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Mój lekarz delikatnie zasugerował mi seks wzamian za przeprowadzenie mojego dość kosztownego jak dla mnie leczenia. Z jednej strony jest mi przykro, że tak postawił sytuację. Leczę się u niego już od roku i zawsze był dla mnie bardzo miły, ale z drugiej strony potrzebuję tego żeby wyjść na prostą.

Gość gość
Nagraj jak Cię molestuje a potem powiedz mu że jak nie zrobi Ci tego leczenia za darmo to zrobisz co trzeba z nagraniami.

Gość gość
Tylko problem w tym, że on nawet nic takiego mi nie robi. Nawet gdy mi to zasugerował to nie ujął tego w prost. Poza tym to uznany autorytet i kto w ogóle mnie potraktuje serio, w dodatku jestem biedna, a ta wizyta odbyła się u niego w domu prywatnie.

Gość gość
To umów się niby na to seks spotkanie i sprowokuj rozmowę na ten temat. I to nagraj. Ludzie uwierzą bo ludzie lubią niszczyc ludzi.

Gość gość
Tylko, że mi nie zależy żeby kogoś zniszczyć. Tak jak wspominałam leczę się już od roku, sporo pieniędzy już do tej pory poszło na moje leczenie... Jak zrobię mu taki numer to mogę sobie szukać nowego lekarza, a nie mam już siły przechodzić przez to od nowa. Nie wiem co mam zrobić i nie wiem dlaczego tak się zachował bo zawsze był bardzo miły dla mnie. Jeszcze próbuje to jakoś wytłumaczyć, że może źle go zrozumiałam.

Gość gość
absolutnie nie rob takich rzeczy. srodowisko lekarzy jest bardzo hermetyczne, po takim czyms nie miałabys sie juz u kogo leczyc. albo leczyliby cie żle, umyślnie.

Gość gość
W sensie czego mam nie robić?

Gość gość
Skorzystaj z tej propozycji. Skoro ma Ci to poprawić jakość życia?