Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilu osób mogą dotyczyć tematy

Polecane posty

Gość gość

Kocham cię, kochanie/kochana/kochany Kochasz mnie, kochanie/kochana/kochany? Tęsknię za tobą, kochanie/kochana/kochany Tęsknisz za mną, kochanie/kochana/kochany? Nienawidzę cię, kochanie/kochana/kochany Nienawidzisz mnie, kochanie/kochana/kochany? Myślę o tobie, kochanie/kochana/kochany Myślisz o mnie, kochanie/kochana/kochany? Przepraszam cię, kochanie/kochana/kochany Przeprosisz mnie, kochanie/kochana/kochany? Wesołych świąt, kochanie/kochana/kochany

Gość gość
Wirtualna miłość między nieznajomymi na kafeterii może trwać całe życie. Znajdziecie tutaj kogoś, kto wam odpisze, nawet dniu własnej śmierci. Będą to też wasi imiennicy, imiennicy innych ludzi, osoby w podobnym wieku, o tym samym kolorze oczu, włosów, z waszych miejscowości. Nie zabraknie też podszywów, ludzi chorych i psychopatów. Z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia, życzę rozumu.

Gość gość
Każdy kto tak pisze nie traktuje tego poważnie, to coś takiego żeby dac upust emocjom gdzieś się wygadać. Nikt nie mysli że właśnie ta osoba mu odpowie

Gość gość
Gdyby tak było, nie byłoby tu tylu przekonanych o tym, że wiedzą, z kim piszą (to ta osoba!). Mogliby to wiedzieć tylko wtedy, gdyby pisali sami ze sobą.

Gość gość
Nie cierpię tych tematów, a jeszcze bardziej gdy widzę iż ludzie zatracają kontakt z rzeczywistością i biją się między sobą o to że są adresatami tych słów..

Gość gość
Te wyznania są straszne

Gość gość
nikogo na forum

Gość gość
są pewne osoby które naprawdę się znają , ale nie mają czelności się przyznać ani podać przynajmniej swoich inicjałów - w wkręcają się inne i robi się ogólny młyn , gdzie każdy odbiera do siebie, nawet gdy pisze zupełnie inna podobna osoba