Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brokeninside87 part 2

Polecane posty

Gość gość

Zwodzi facetów Niby aseksualna ale ciągle coś o seksie pisze Nie będziesz mieć faceta bo się boisz wyjść poza wirtualną strefę. Inna na twoim miejscu by już korespondowała z facetem. Nabierasz naiwnych. Jeszcze tylko Turkuć się łudzi. Pirat i Argen dali sobie spokój. Hisol dziękuję za otwarcie oczu.

Gość gość
Rusz się sprzed kompa, na zewnątrz są prawdziwe kobiety. Broken może być facetem tak, jak HIM Kotarbą.

Gość gość
gość dziś - np ;)

Gość były podrywacz broken
miałem pomysł żeby w przyszłym roku dać nr komórki dla brokeninside87 na forum, ale przyszła rejestracja prepaidów i dupa. a na jednorazowy test nie opłaca mi się rejestrować numeru.

Gość gość
poszedłbym dalej niż argen co dał maila ciekawe czy by oddzwoniła no ale możemy gdybać.

Hisol dziękuję za otwarcie oczu. x tu jest odp. to założył Hisol:( wyczuwam tu też rozżalonego Argena WSZYSTKO się sprzysięgło przeciw tygrysiczce:(

Gość gość
a na jednorazowy test nie opłaca mi się rejestrować numeru. x Wypierdalaj do żony, idioto.

Gość gość
gościu, ja jestem wolny i nie mam żony.

Gość gość
Znowu masz urojenia kobieto... Tak jak by każdy chciał się zabrać za twoje wyleniałe futro.

Gość gość
Jakbyś nie miał żony, to byś nie musiał rejestrować nowego numeru.

Gość gość
Gdyby tak było to nie siedziałabyś tu sama.

Gość gość
trochę za daleko się posuwacie w swoich tezach, broken nie robi tego intencjonalnie. żaden z was nie potrafił sprawić żeby zapomniała o wstydzie i strachu.

Gość PANgość
Bo każdy z nas jest normalny i nie ma zamiaru wiązać się z kobietami które mają jakieś odchyły. Jak będę chciał wariatkę to udam się do zakładu psychiatrycznego.

Gość hrabia Monte Ch
tygrysica czy ty w ogole chciasz sama sie no wiesz ...

Gość hrabia Monte Ch
chociaż

Gość gość
Bo każdy z nas jest normalny x Na kafe o niebo więcej jest normalnych kobiet niż facetów.

Jakbyś nie miał żony, to byś nie musiał rejestrować nowego numeru. x i nie byłoby ciekawiej;) x trochę za daleko się posuwacie w swoich tezach, broken nie robi tego intencjonalnie. żaden z was nie potrafił sprawić żeby zapomniała o wstydzie i strachu. x nareszcie ktoś JAKOŚ broni tygryska:D x Bo każdy z nas jest normalny i nie ma zamiaru wiązać się z kobietami które mają jakieś odchyły. Jak będę chciał wariatkę to udam się do zakładu psychiatrycznego. x aleś Ty niemiły

Gość gość
normalny facet nie dałby się uwieść przez neta

gość dziś Cicha woda brzegi rwie. Jedno jest pewne... Broken ma skłonności do manipulacji i wodzenia za nos, więc jako taka osoba w mojej ocenie nie nadaje się na żonę.

Gość PANgość
Obserwowałem jej poczynania od jakiegoś czasu i wiem że ona się tylko bawi. Choćbyście stawali na rzęsach to nigdy nie uwiedziecie tej Panny.

Gość gość szarrriiiikkkk
zaliczam cie do etatowych zjebuf...wienc huj ci w dupe i wagon szkla...!!! debilka ktora siebie nie czyta...

Gość facet z malym hujem
nie nadaje sie tez zeby zrobic jej dobrze, a nawet zeby sobie zrobic dobrze przy niej, nieuzyta jest i tyle.... nawet wirtualnie wstydzi sie swojej piśki

Gość gość_tygrysa_lubie
broken lubisz ostry sex....

Gość gość szariiikkkk
bo to tlusta locha jest!... i pizga z tej swojej recepcji na nocnej zmianie...

gość dziś normalny facet nie dałby się uwieść przez neta x przez neta największe przygody x MałyKsiąże dziś gość dziś Cicha woda brzegi rwie. Jedno jest pewne... Broken ma skłonności do manipulacji i wodzenia za nos, x nie, to tylko takie wrażenie:( x więc jako taka osoba w mojej ocenie nie nadaje się na żonę. x NADAJĘ SIĘ, przysięgam:( x Dziewictwo to piękny dar, który powinnaś ofiarować swojemu mężowi w noc poślubną. x :) lubię męża;) x PANgość dziś Obserwowałem jej poczynania od jakiegoś czasu i wiem że ona się tylko bawi. Choćbyście stawali na rzęsach to nigdy nie uwiedziecie tej Panny. x nie bawię się, wkładam serce w kafe:( w realu nie mam za bardzo życia uczuciowego to tu grzeję łapki:( x masakra, co reszta wypisuje...

Gość tygrys_we_wzwodzie
wiec masz meza tylko Cie nie posuwa ten stary kutas ?

Gość rozumiem tygryske
łe no Tygryska nie martw sie podrapie Cie za uszkiem