Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tym wózkiem Anex Sport? Kto to wszystko pisze?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiscie wiem, ze potem tematy ciagniete sa przez ludzi z jajami dla zartów (sama sie wpisalam w temacie o tesciowej ;)), ale kto zaczał zakładac te tematy? Przeciez w ten sposob ta firma strzela sobie w kolano, nikt juz tego wózka powazny nie kupi...

Gość gość
Najpierw pojawił sie nachalny spamer z reklamą, podszywal sie pod zadowolone mamy ale na pierwszy rzut oka było widac ze to sciema. Chyba kafeterianie mu nie darowali i stad te tematy

Gość gość
Jakiś głupek pisze te tematy. Ja mam ten wózek i polecam. Anexa kupiłam na wiosnę i nie ma do czego się doczepić.

Gość gość
A nie wstydzisz się mieć tego wózka??? Teraz, po tych nachalnych reklamach oraz genialnym sposobom na ich wyśmianie i pokazanie firmie, co sie sądzi o takim traktowaniu potencjalnych klientów, to przecież siara mieć taki wózek.. Bez jaj. Ktoś to teraz chce kupić?

Gość gość
Ja powiem tak : wstyd to pisać takie głupotki. Komuś się po prostu nudzi . Obserwuję wpisy o Anex Sporcie bo sama użytkuję ten model i z ciekawości czytam te opisy . Ale to nawet nie jest śmieszne tylko żałosne czytająć takie bzdury. Nie wstydzę się że mam Anexa a wręcz przeciwnie jestem dumną posiadaczką pięknego wózka w mało spotykanyj kolorystyce . I tyle w temacie.

Gość gość
A czego się tu wstydzić ??? Ja również mam Anex Sporta . Wręcz przeciwnie jestem dumna ze go mam bo naprawde to był dobry wybór. I przestańcie już wypisywać ze głupoty bo szkoda czasu na to wasze pisanie. Wózek dobry i dobrze sie sprzedaje.

Gość gość
"Przeciez w ten sposob ta firma strzela sobie w kolano, nikt juz tego wózka powazny nie kupi..." a wy to tak piszecie jakby tu cała Polska siedziała na kafe i czytałą te durne tematy:D ja na to forum wchodzę bardzo sporadycznie, czasem nie wchodzę kilka miesięcy.