Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dzis robicie? Jak spedzacie dzien? Dzieciaki w domu?

Polecane posty

Gość gość

Pracujecie jeszcze dzis czy nie?

Gość gość
Leżę przed tv i patrzę na moją piękną, ale jeszcze nie ustrojoną (oprócz lampek) choinkę. Mam dzisiaj urlop "odgórny" (firma zamknięta), synka przedszkole też zamknięta. Gotuję barszcz (z buraków) i nie mam grzybów...Gotuję kaszę do kutii a nie mam miodu...więc czekają nas zakupy. Zaraz się ubieramy. Chcę jeszcze dzisiaj też usmażyć ryby i zrobić śledzie po kaszubsku, musimy dokupić prezenty.

Gość gość
corka 7 lat prasuje, syn 5 lat sprzata pokoj. Zjemy obiad i bedizemy robic pierniczki

Gość gość
Siedze w pracy, dziecko w przedszkolu, z czego sie bardzo ciesze bo nie znosze goraczki przedsiwatecznej, robie absolutne minimum razem z mezem

Gość gość
Siedze przed tv,.przed chwila uspilam 7.msc corke, syn 6 lat z tabletem na fotelu. Maz pracuje z.domu bo chory,.syn zreszta tez na antybiotyku 2 tydzien. Jutro.u nas wigilia, a syf wszedzie...Zaraz maz jedzie po ryby, wieczorem ogolne sprzatanie i gotowanie, moze uda mi.sie upiec z mlodszym pierniczki

Gość Mama 2 plus 1
Smażę naleśniki. Stwierdziłam, że za jednym zamachem będę miała śniadanie bo synek uwielbia i od razu nasmażę na krokiety. Synek w domu, zjadł naleśniki, ogląda bajkę a jak skończy ma sprzątnąć swój pokój. Ja już kończę smażyć i idę pod prysznic. Wiem, że późno ale wstaliśmy o 10. :D Potem dokończę krokiety, posprzątam w domu, zrobię obiad, upiekę dwa ciasta i dosprzątam kuchnię. Tyle moich zajęć na dzisiaj. Jak się wyrobię ze wszystkim to jutro zostanie mi tylko pakowanie prezentów. Mąż w pracy, dopiero jutro ma wolne, ja w ciąży i na zwolnieniu więc miałam czas sobie wszystko przygotować wcześniej.

Gość gość
Jestem w pracy do 15. Mąż w pracy do 16. Córka przeziebiona u mojej mamy-do przedszkola nie chodzi od poniedziałku:/ Idziemy na gotowe na wigilie wiec dzisiaj tylko firanki upiore i ciasto zrobie-najprostsze, szarlotke. Jestem chora, leci mi z nosa i mam przytkane ucho. Na szczeście musiałąm z córka zostac w domu w srode to posprzatałam z grubsza, z reszta mamy dobrze przemyślany dom, dobry metraż co do ilosci pokoi duzo zabudów, szaf i nic nie lezy na wierzchu. Mało sie bałagani. W przyszłym roku zamierzam zajsc w ciąże to moze sobie odpoczne już na świeta.

Gość gość
ubrałam choinke i leze

Gość gość
Byłam w pracy , maz tez. Córka w przedszkolu Jutro tez ide do pracy i wrócę po 15. Cale szczęście maz ma wole to zrobi dla naszej 3 Wigilie :)