Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Micha艂o28

Buty dla faceta na zim臋

Polecane posty

Go艣膰 Micha艂o28

Polecicie co艣 zimowego dla faceta? szukam czego艣 wygodnego i zarazem w miar臋 stylowego. Lubi臋 buty takich marek jak lacoste, timberland, helly hansen. Przegl膮daj膮c promocje w sklepach spodoba艂y mi si臋 te buty: https://www.officeshoes.pl/buty-helly-hansen-buty-za-kostke-calgary/10356 Czy b臋d膮 pasowa艂y do wielu styl贸w ubioru?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Andrius89
Ca艂kiem niez艂e, aczkolwiek te helly hansen z linku od autora w膮tku moim zdaniem 艂adniejsze i nieco ta艅sze. W officeshoes.pl masz du偶o promocji teraz, wyprzeda偶e 艣wi膮teczne itd. Poszukaj, ja widzia艂am w ich sklepie stacjonarnie du偶o fajnych but贸w w艂a艣nie z tych marek o kt贸rych piszesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marleszka
M贸j ma dwie pary - stricte zimowe ma Timberlanda bo sobie wymarzy艂 a na cieplejsze zimowe dni Badury p贸艂pbuty www.e-kaja.pl/produkt/66/1871/badura-4505f-367 mu kupi艂am w promocji tutaj. Z obu par bardzo zadowolony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okularnica1988
A ja na e-kaja dla siebie ostatnio zamawia艂am buciki na sylwestra :) baldaccini - polecam, mega wygodne mimo szpileczki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mezatka092
Ja mojemu mezowi kupilam buty z Arcopedico. W pracy raczej stoi wiec ceni sobie wygode. Teraz ma fajne, lekkie i wygodne buty i stopy mu sie juz tak nie mecza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Markus33
Mi si臋 podobaj膮 te Helly Hansen z pierwszego linku, w https://www.officeshoes.pl/ jest du偶o wyprzeda偶y zimowych, nawet za ponad po艂ow臋 ceny mo偶esz kupi膰 markowe buty. Tak偶e mo偶e poszukaj jeszcze tam, opr贸cz tych Helly Hansen maj膮 sporo innych ciekawych but贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Robix
Officeshoes da艂o teraz du偶e promocje zimowe tak偶e jest w czym wybiera膰 :) wczoraj dotar艂y do mnie zam贸wione u nich buty Cat, kt贸re by艂 przecenione z 479z艂 na...191z艂 :D

Udost臋pnij ten post