Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdroszcze wam swiat

Polecane posty

Gość gość

Od kiedy moja mama zmarła (7lartemu) moje święta są bardzo smutne. Mieszkam z tata siostra i ciocia. Nie obchodzenia w tym roku swiat bo jestem poklocona z ojcem. Siostra tez. Mam 21 lat i chciałabym mieć normalna rodzinę :( normalnie obchodzić święta z rodzina przy stole :( prezentu nawet nie dostanie :( Choinki nie będzie. Chce mi się wyc z żalu a teoretycznie powinnam byc juz przyzwyczajona. Jutro będę przechodzić piekło :( kiedy 1 gwiazdka będzie na niebie ja będę siedzieć w pokoju i oglądać tv. Nawet nie wiecie jak mi przykro. Czuje się jak odmieniec

Gość gość
Jesteś już od kilku lat dorosłą kobietą. Nie pracujesz? Możesz sama zarobić i zrobić sobie święta. Możesz dogadać się z ciotką. Przykro mi że nie masz normalnej rodziny, ale nie możesz czekać jak mały dzidziuś aż ktoś zrobi Ci Wigilę...

Gość gość
Autorko jesteś jeszcze młoda i twoje życie się na pewno odmieni jednak pomyśl że dużo jest ludzi starszych i bardzo samotnych których w życiu nie czeka już nic, więc głowa do góry może z siostrą coś sobie przygotujecie a zamiast choinki kupicie kilka gałązek,