Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażynka Gdańsk 2

Sałatka świąteczna NOWOŚĆ !!!

Polecane posty

Gość Grażynka Gdańsk 2

Składniki: Artischocken Łyżka Kahmidu Ogórek Kiszony 4 Jajka puszka czerwonej fasoli, puszka kukurydzy, Rodzynki Awokado Olej Lniany Sposób przygotowania: Kukurydzę i fasolę dokładnie odsączamy. Jajka gotujemy na twardo. Na spód miseczki/salaterki dajemy czerwoną fasolę, polewamy ją olejem, następnie dajemy awokado. Gdy położyliśmy sie on wsunął mi rękę pod miniówkę roztargał mi majtki(tylko te miałam jedyne). Potem zaczął mnie całować po całym ciele i pieścić moje piersi i zjeżdżał coraz niżej aż w końcu doszedł do mojej muszelki i pociągnął mnie za włosy a tak w ogóle moja pizda wygląda jak pudel bo jeszcze nigdy sie nie goliłam. Kiedy mój chłopak wsadził mi palec do c**y to sie podnieciłam kiedy zaczął regularnie ruszać w pewnej chwili ruszył mocniej i wsadził całą rękę. Zaczęła mi lecieć krew bo właśnie przebiła się moja błona. Potem wsadził swojego k****a w mój odbyt bo moje włosy sie skleiły krwią. Po jakimś czasie wzięłam jego k****a do buzi i zaczęłam ssać a potem robić loda. a potem wsadziłam mu dwa palce do d**y. Po chwili gdy sie zmęczyłam on robił mi minetę. Po jakiejś godzinie skończyliśmy swe igraszki i przespaliśmy dalszą noc razem było cudownie.

Gość gość
Wyśmienita,mój dziadek taką robił,polecam.

Gość gość
Dzięki,wybróbuję