Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdallleenaa

czy pomożecie mi sprawdzić męża?

Polecane posty

Gość magdallleenaa

Zastanawiam się... Zastanawiam się bo on jest bardzo, bardzo otwarty. Bardzo dużo żartuje z dziewczynami, nawet przy mnie moim zdaniem obija się to o flirt... już raz go sprawdziłam i niby ok ale chciałabym mieć pewność... czy któraś z Was napisałaby do niego na fb? Chciałabym zobaczyć co odpisze i jak daleko się posunie...

Gość gość
no dawaj

Gość gość
m.kach9999@gmail.com napisz do mnie i podam Ci Jego fb

Gość magdallleenaa
hej czy ktoś mógłby pomóc? :)

Gość gość
Pomoglabym ale nie mam fb :(

Gość gość
Skoro już raz go sprawdziłaś i było dobrze to po co drążysz temat? Zniszczysz sobie tym związek, a pewności nigdy mieć nie będziesz. To, że w jednej sytuacji odrzuci flirt przez fb to nie oznacza, że odrzuci też inną prawdziwą kobietę, która ewentualnie w przyszłości mu się spodoba. Ludzie się zmieniają, charakter i pragnienia ewoluują z każdym dniem więc Twój mąż też może się bardzo zmienić. A co zrobisz jeśli jednak odwzajemni flirt? Od razu zażądasz rozwodu? Będziesz prosić tą kobietę żeby go uwiodła i to nagrasz? Jakie podejmiesz kroki jeśli plan nie pójdzie po Twojej myśli? Takie gierki są dobre na etapie chodzenia, narzeczeństwa żeby sprawdzić czy jest sens się wiązać na stałe z tą osobą, ale w Twojej sytuacji nie robiłabym tego.