Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oglądałam sprawę dla reportera

Polecane posty

Gość gość

jestem w szoku, 9 dzieci, nie mają gdzie mieszkać a rozmnażają sie jak króliki, kolejna rodzina 3 dzieci chorych, no nie. Ludzie zachowują sie jak zwierzęta, kopulują się beznadziejnie

Gość gość
No a tabletki a antykoncepcyjne mozna kupic juz za kilka zlotych i na to nie mają. Nie wiem co te kobiety maja w glowach.

Gość gość
Tez oglądałam i pytałam męża jak można dopuścić do trójki chorych dzieci ? A mąż mi na to ze ci dwaj to byli bliźniacy chyba . Dla mnie to się wydaje nielogiczne . Ale kiedyś tak nie było usg wiec nie chce osądzać . Fajnie ze ten jeden cieszył się z tak fundamentalnej rzeczy jaka jest kurtka ale i zarazem bardzo smutne .

Gość gość
samo usg nie upoważnia do rodzenia chorych dzieci, to tylko niemyślący rodzice się tak zachowują, bo ja gdybym miała pierwsze chore genetycznie to żeby działo się nie wiadomo co nie zdecydowałabym się na kolejne dzieci i żadne usg by mi nie pomogło. Zaś rodziny mającej 9 dzieci, jak można zdecydować się na tyle dzieci nie mając warunków do ich wychowywania. Jak do telewizji to ci rodzice umieli polecieć a jak kupić prezerwatywy, to tego nie umieli zrobić. Dobre, widocznie chcą przeżyć swoje życie kosztem swoich dzieci, egoiści.

Gość gość
Ci z dziewiątka to już faktycznie zakrawa o patologie .

Gość gość
to sie nazywa rodzina wielodzietna wy tępe s***! Jedyna patologia to jestescie wy!

Gość gość
gość dziś to się nazywa wielodzietna patologia. Można być zdrową rodziną wielodzietną. Można być patologią bezdzietną. Oni połączyli wielodzietność z patologią, jedno z drugiego im wynika i jedno drugie napędza.

Gość gość
ale babska wytrzymałe a taki mają syf w domu, zapierdalać przy porządkach a nie tylko nożyska rozkładać

Gość gość
Mnie zdziwila tylko mama malej dziewuszki bez raczki. Natalki. Nie minal rok a ta przyjezdza ze sztucznymi rzesami i nowym chlopem. Na to kasa ze zbiórki na proteze szla by sobie rzesy zrobiła???

Gość gość
i będzie kolejne dziecko